LATE NIGHT SHOPPING 11.2.2016 – Art & Antiques


Late Night Shopping palaa Design Districtiin entistä ehompana ja teemoitettuna!

Tervetuloa syväsukeltamaan Helsingin luovien kortteleiden taide- ja antiikkitarjontaan torstaina 11.2.2016! Illan pidennetyt aukioloajat, ilmainen kävelykierros ja putiikkien erikoistarjonta ja -ohjelma kutsuvat tutkimusmatkalle, yksin tai yhdessä.

Niin, ja se taide saattaa löytyä gallerian lisäksi myös muotimerkkinä tuntemamme nimen printistä, ja antiikki nostalgisista mauista.

Mukana olevat putiikit ja galleriat päivittyvät tapahtumapäivään saakka tämän sivun alle.
Ilmainen opastettu kävelykierros: järjestetään klo 18-20, lisätietoa ja ilmoittautuminen:

https://www.facebook.com/events/1681371702149555/

 

Design District Helsinki on yli 200 muotoilullaan erottuvan toimijan keskittymä, Unescon designkaupunkinakin tunnetun Helsingin luova ydin.

Kuva: Vintage Style Events Helsinki

Sijainti

Mannerheimintie 8
Helsinki
Finland

Osallistuvat jäsenet

Alnilam

Avaruuden taidetta - astronomisia luontokuvia Alnilamissa klo 18-21 Kansainvälisestikin palkitun oululaisen tähtivalokuvaaja JP Metsävainion valokuvia kiehtovista avaruuden kohteista.

Vintage Style Events HKI

Ystävänpäivään ideoita: Tuotteitamme myynnissä Annankadun naapurimme Raw North -koruliikkeen tiloissa, missä myös esittelemme vuoden alussa julkaistua vintage-esineiden vuokrauskatalogiamme klo 18.30 - 20.

Lokal

VALOA-näyttelyn taiteilijoista paikalla Katja Hagelstam, Maija Lavonen ja Renata Jakowleff kertomassa suhteestaan valoon. Tervetuloa!

Klaus K Hotel


CraftCorner


Design District Illustration
event