Vintage & Antiques

Vintage Style Events HKI

Näytä kartalla
Vintage Style Events HKI

Valikoimamme muodostuu kotiin ja juhliin liittyvistä vintage- ja antiikkiesineistä: Kattauksen ja sisustuksen yksityiskohdista, koruista, asusteista ja vaatteista. Aikakausiltaan ne painottuvat 1900 -luvun alkupuolelta 1970 -luvulle saakka. Esineitämme on myynnissä verkkokaupassa (verkkokaupan showroom sijaitsee Helsingin Haagassa ja vierailut onnistuvat siellä sopimuksesta), Vihdissä sijaitsevassa Vihti Vintage -liikkeessämme sekä ajoittaisissa Pop Up -kaupoissa eri lokaatioissa.

Tarjoamme lisäksi tilojen ja tapahtumien somistuspalveluita. Kokemusta meiltä löytyy häiden somistuksesta erilaisiin yritystilaisuuksiin. Vahvuutenamme ovat menneiden vuosikymmenten sekä niihin liittyvien teemojen ja esineiden tuntemus. Inspiroidumme lisäksi keskieurooppalaisesta tunnelmasta sekä ajattomien ja elämyksellisten hetkien luomisesta. Räätälöimme palvelumme tapahtumakohtaisesti ja annamme mielellämme lisätietoja etsimääsi tila- tai tapahtumapalveluun liittyen.

Tarjoamme yllä näkyviä palveluita myös yritysasiakkaille. Voit lukea yrityksille suunnatuista palveluistamme lisää: https://business.vsehki.fi

Design District Illustration
information