Eat, Drink & Sleep

Klaus K Hotel

Näytä kartalla
Klaus K Hotel

Klaus K on Suomen ensimmäinen Design Hotelli – persoonallinen ja moderni hotelli, jonka suunnittelua ja sisustusta inspiroivat Suomen kansalliseepos Kalevalan tärkeimmät elementit.

Toivotamme vieraamme tervetulleeksi nauttimaan unohtumattomasta design-hotellikokemuksesta Helsingin sydämessä. Kaikki 171 huonetta, mukaanlukien 3 sviittiä, on varustettu tyylikkäillä design-huonekaluilla ja ainutlaatuisista ominaisuuksilla mittatilausvuoteista ja patjoista aina kannettavan tietokoneen kokoisiin tallelokeroihin ja suuriin kylpytakkeihin sekä pyyhkeisiin, mukaan lukien taulutelevisiot sekä nopea internet – langaton sekä langallinen. Klaus K hemmottelee vieraita myös monenlaisilla ravintolavaihtoehdoilla; rennolla LIVINGROOMilla ja herkullisia italialaisia makuja tarjoavalla ravintola Toscaninilla. Klaus K:n viimeisin uutuus on äskettäin avatut Sky Lofts huoneet, joita löytyy neljässä eri kategoriassa. Sky Loftit tarjoavat kattavasti kaikki mahdolliset majoitusmahdollisuudet viihtyisistä studioista aina erittäin tyylikkäisiin ja isoihin huoneisiin, jotka ovat varustettu parvekkeella ja sviitteihin, joiden vieraat saavat oman erityissuunnitellun munavuoteen. Olemmeko maininneet vielä omasta kattoterassistamme joka on aivan huippupaikka erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen?

Nuorekas tiimimme on valmis tarjoamaan juuri sinulle mutkatonta palvelua ja rikastuttamaan elämääsi hienoilla kokemuksilla Helsingin sydämessä!

Design District Illustration
information