Design District Market 26.11.2017


Design District Helsinki kokoaa paikallisen muotoilun klassikot ja uudet nimet saman katon alle päätapahtumaansa Design District Marketiin Vanhalle Ylioppilastalolle sunnuntaina 26.11.2017, klo 10 – 18!

Design District Market luo ainutlaatuiset puitteet tutustua Helsingin kivijalkaliikkeiden laajaan designtarjontaan: Tapahtumassa on myytävänä mm. vaatteita, asusteita, koruja, sisustusta ja taidetta. Tapahtuma järjestetään samana päivänä Aleksin joulukadun avajaisten kanssa. Osallistujien valikoimista on mahdollista tehdä helsinkiläistä kivijalkakulttuuria sekä designalaa tukevia joululahjahankintoja ja muita löytöjä. 

Työpaja lapsille & perheille klo 13 – 16:

Designmuseo järjestää tapahtumassa maksuttoman työpajan lapsille ja perheille klo 13 – 16 (nonstop). Työpajassa testataan muotoiluajattelua ja herätetään käyntiin keksijän mieli. Nosta kaksi sattumanvaraista sanaa tai kuvaa ja keksi niistä uusi idea. Idea voi olla järkevä tai hassu, pääasia on keksiä mahdollisimman monenlaisia uusia ideoita ja herättää aivot sitä kautta ajattelemaan eri tavalla kuin yleensä. Työmenetelmän on kehittänyt palvelumuotoilija ja Muotoilun Skidiakatemian opettaja Laura Euro ja sitä voi nyt testata Designmuseon oppaan johdolla työpajassa. Paja sopii kaikenikäisille. Alle 10-vuotiaat vanhempien seurassa.

Tervetuloa nauttimaan tunnelmasta!

Sijainti

Mannerheimintie 3
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event