Design District Market 20.11.2016


Helsingin designtarjonta yhden päivän ajan yhdessä osoitteessa. Tervetuloa Design District Helsingin vuoden suurimpaan tapahtumaan!

Helsingin muotoilukeskittymä Design District Helsinki kokoaa paikallisen muotoilun klassikot, huiput ja uudet nimet vuoden päätapahtumaansa Design District Marketiin sunnuntaina 20.11.2016 klo 10-18 Vanhalle ylioppilastalolle. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Helsingin kivijalan poikkeuksellisen laajaan designtarjontaan saman katon alla. Esillä on sisustuksen, muodin, korumuotoilun ja taiteen lisäksi myös paikallisia herkkuja. Avarte Group lanseeraa tapahtumassa uuden Avarte Still Life –sisustustuotesarjan.

Designvetoisen tuotetarjonnan lisäksi Design District Marketissa on maksuton taidetyöpaja lapsille ja perheille. Työpajassa voi värittää ja koristella designaiheisia postikortteja koko tapahtuman aikana, minkä lisäksi nykytaiteilija Yvapurü Samaniegon ohjeistuksella pääsee askartelemaan 3D-paperitonttuja klo 13-16. Tapahtuman musiikista vastaa Olohuoneklubi.

Tapahtuma järjestetään samana päivänä Aleksin joulukadun avajaisten kanssa, ja kokonaisuus tarjoaakin nähtävää ja joulukauden avauksen koko perheelle. Design District Marketin tuotevalikoimasta löytyy myös monipuoliset ideat pukinkonttiin. Kaikki tapahtumasta tehdyt hankinnat tukevat helsinkiläistä kivijalkakulttuuria ja designalaa.

 

DDH_Market_22.11.15 10   DDH_Market_22.11.15 4   DDH_Market_22.11.15 6

Sijainti

Vanha ylioppilastalo
Mannerheimintie
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event