Eat, Drink & Sleep

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

Näytä kartalla
Hotel Indigo Helsinki – Boulevard
  • Design District Market Design District Market

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen boutique-hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design. Hotellin sisustukseen haettiin inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä. Uudessa hotellissa on 120 raikasta ja modernia huonetta, joiden sisustusta uusitaan säännöllisin väliajoin. Hotellin muita palveluja ovat kaksi ravintolaa sekä Lobby Lounge ja Boardroom-kokoustila. Asiakkaiden virkistymistä varten on tarjolla kuntosali ja wellness-palveluita. Hotellilla on oma 40-paikkainen autotalli, josta löytyy myös sähköautojen latauspiste.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard tarjoaa 120 tyylikästä huonetta, joiden sisutukseen on vaikuttanut hotellimme ’Naapuruston tarina’. Hotellissa on 105 deluxe-tason Standard-huonetta, 14 Executive-huonetta sekä yksi Junior Suite. Huoneiden sisustus vaihtelee kerroksittain mm. värityksen ja Hotel Indigolle tyypillisen, koko seinän suuruisen, mural-kuvan teemoituksen osalta.

Kaikissa huoneissamme on kuitenkin yhteistä erittäin korkeatasoinen varustus. Muhkean vuoteen ja sen ensiluokkaisten 100% egyptiläistä puuvillaa olevien vuodevaatteiden lisäksi huoneen varustukseen kuuluu: uudenajan jäähdytystekniikka, tallelokero, Nespresso-kahvikone, Personal Media Network, silitysvarusteet, maksuton minibaari, huoneen täysin pimentävät verhot sekä kylpyhuoneessa muhkeat pyyhkeet, kylpytakki sekä tasokas Aveda-kosmetiikkasarja.

Kannatusjäsen

Design District Illustration
information