Eat, Drink & Sleep

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

Näytä kartalla
Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard on ympäristöystävällinen, korkeatasoinen boutique-hotelli, jonka sisustuksessa korostuu raikas ja moderni design. Hotellin sisustukseen haettiin inspiraatiota ja vaikutteita lähiympäristöstä. Uudessa hotellissa on 120 raikasta ja modernia huonetta, joiden sisustusta uusitaan säännöllisin väliajoin. Hotellin ravintola Brödissä nautit aamiaisen, lounaan tai illallisen ja Boardroom-kokoustila tarjoaa kokoontumispaikan kahdeksalle vieraalle. Asiakkaiden virkistymistä varten on tarjolla kuntosali ja wellness-palveluita. Hotellilla on oma 40-paikkainen autotalli, josta löytyy myös sähköautojen latauspiste.

Hotel Indigo Helsinki – Boulevard tarjoaa 120 tyylikästä huonetta, joiden sisutukseen on vaikuttanut hotellimme ’Naapuruston tarina’. Hotellissa on 105 deluxe-tason Standard-huonetta, 14 Superior-huonetta sekä yksi Junior Suite. Huoneiden sisustus vaihtelee kerroksittain mm. värityksen ja Hotel Indigolle tyypillisen, koko seinän suuruisen, mural-kuvan teemoituksen osalta.

Kaikissa huoneissamme on kuitenkin yhteistä erittäin korkeatasoinen varustus. Muhkean vuoteen ja sen ensiluokkaisten 100% egyptiläistä puuvillaa olevien vuodevaatteiden lisäksi huoneen varustukseen kuuluu: uudenajan jäähdytystekniikka, tallelokero, Nespresso-kahvikone, Personal Media Network, silitysvarusteet, minibaari, huoneen täysin pimentävät verhot sekä kylpyhuoneessa muhkeat pyyhkeet, kylpytakki sekä tasokas Aveda-kosmetiikkasarja.

Ravintola Bröd Punavuoren ruokalista kokoaa konstailemattoman kirjon ruokia, joita yhdistää bistromainen rouheus. Listalta löytyy myös vegaanisia vaihtoehtoja. Bröd on urbaani bistro, jonka ruokalista nostaa esiin vahvasti paikallisuutta ja kotimaisuutta. Tervetuloa nauttimaan.

Kannatusjäsen

Design District Illustration
information