Blogi: Jäsenseminaari rohkaisee uudelle markkinalle oikealla ymmärryksellä

Ilmainen seminaari Design District Helsingin jäsenille lauantaina 14.4. kello 9 Klaus K:n tiloissa.

”Design District Helsingin varapuheenjohtajana uskallan olla ylpeä siitä, että moni Stadin innovatiivinen juttu tapahtuu juuri meidän jäsenliikkeidemme toimesta. Yhdistyksemme jäsenillä on monta sidosta erilaisiin muotoiluinstituutioihin, ja olemme itsekin muotoutuneet yhdeksi niistä!

Keväinen jäsenseminaarimme on saanut varsin mielenkiintoisen aiheen, joka tukee sekä liiketaloudellisia mahdollisuuksiamme, että viestii myös vahvasti siitä, minkälaisena yhteisönä toivoisin Design Districtin näkeväni.

Gay Travel Finland on uusi markkinakanava, jonka kautta voi tarjota tuotteita ja palveluita LGTBQ-yhteisöön sitoutuville asiakkaille. Nyt emme puhu pelkästään gay-kategorisoinnista vaan laajemmasta ryhmästä ihmisiä, joiden asenteet ovat avoimet ja jotka ovat valmiita kuluttamaan palveluita sellaisessa ympäristössä, jonka tuntevat samanhenkiseksi.

Gay Travel Finlandia luotsaa Hannu Virtanen-Medina yhdessä aviomiehensä Raúl Medinan kanssa. Heidän varhaisempi Lifeof2Men-bloginsa on huima kansainvälinen menestystarina. Blogissaan he ovat kertoneet avoimesti asioista, joita he ovat kohdanneet vähemmistöryhmäavioparina.

Virtanen-Medina saapuu luennoimaan meille, kuinka ymmärtää LGTBQ-sidosyhteisöä ja heidän kulutuksen kohteitaan paremmin. Lisäksi kuulemme tällä saralla aktivoituneen Hurja Media – toimiston presentaation siitä, kuinka he loivat onnistuneen kampanjan Hotel Helkalle tasavertaisen avioliittolain tullessa voimaan.

Oma yritykseni Happy Guide Helsinki on ottanut jo askeleen näiden arvojen suuntaan luodessamme Design-korttelin kulmia koluavan Tom of Finland Experience -kävelykierroksen, jonka kumppaneina meillä on myös DDH:n jäseniä kuten Klaus K ja Finlayson.

Olisi mukavaa nähdä teistä monta seuraamassa tätä hieno sisältöistä seminaaria!”

– Karri Korppi

Varapuheenjohtaja, Design District Helsinki

Seminaari on ilmainen kaikille Design Districtin jäsenille!
Ilmoitaudu mukaan tästä.