KOKIMO: Gardening Gourmet


16.–24.3.2024 Arkkitehtuurimuseossa ja Designmuseossa
Liput 20/12e

KOKIMO Gardening Gourmet on esityksellinen installaatio illallispöydän ympärillä. Teos rakentaa suhteen vuodenaikoihin, puutarhan käsitteeseen, näyttelytiloihin, esillä olevaan Garden Futures: Suunnittelua luonnon kanssa -näyttelyyn sekä sen teoksiin ja esineisiin. Gardening Gourmet tutkii puutarhan ja vuodenaikojen kautta audiovisuaalisia, tilallisia ja maullisia perspektiivejä, sekä virittää kokijan moniaistiseen elämykseen. Teoksessa kokoonnutaan yhteisen pöydän ympärille, äänellisten lähikuvien äärelle, puutarhan antimista nauttien. Aistittavat makupalat ovat vegaanisia ja gluteenittomia. Esityksessä liikutaan myös näyttelyn teosten ympärillä Designmuseossa ja Arkkitehtuurimuseossa. Ensi-ilta 16.3.2024.

Esitykset ovat suomeksi, lukuunottamatta 19.3. klo 15 näytöstä joka on englanninkielinen. Esitys aloitetaan Designmuseosta, ohjeet saat lippukassalta lipun lunastamisen yhteydessä. Tulethan paikalle hyvissä ajoin. Laukut ja muun omaisuuden voi jättää ilmaiseksi Designmuseon vaatesäilytykseen. 

Ilmoittautumalla varaat sitovasti itsellesi paikan esityksestä. Mikäli et pääse osallistumaan esitykseen, muista peruuttaa ilmoittautumisesi hyvissä ajoin sähköpostitse events@mfa.fi. Paikkoja on rajoitetusti. Lippu esitykseen oikeuttaa sisäänpääsyyn näyttelyihin esityspäivänä.

Esitykset

La 16.3.2024 klo 15
Su 17.3.2024 klo 15
Ti 19.3.2024 klo 15 (englanniksi) ja klo 18
La 23.3.2024 klo 15
Su 24.3.2024 klo 15

Liput

Lippujen hinnat: 20 € peruslippu,  12 € alennusryhmät (eläkeläiset, opiskelijat, alle 18-vuotiaat, teatterialan ammattilaiset Teatterikortilla, Näyttelijäliiton jäsenkortilla tai Teatteri- ja mediatyöntekijöiden liiton [Teme] jäsenkortilla).

Liput varataan etukäteen verkossa. Varauslomakkeella varataan yksi paikka näytökseen/lomake. Lippu esitykseen ostetaan Designmuseon lippukassalta (Korkeavuorenkatu 23). Ilmoittautumalla varaat sitovasti itsellesi paikan esityksestä. Mikäli et pääse osallistumaan esitykseen, muista peruuttaa ilmoittautumisesi hyvissä ajoin sähköpostitse events@mfa.fi.

Lippu KOKIMO:n esitykseen oikeuttaa sisäänpääsyyn näyttelyihin esityspäivänä. Varaa liput tästä linkistä.                                                                

Saavutettavuus

Saat ohjeet esityksen aloitukseen Designmuseon lippukassalta. Esityksessä liikutaan näyttelytiloissa sekä ohjatusti että itsenäisesti, eikä siinä ole numeroitua katsomoa. Esityksessä vieraillaan myös Arkkitehtuurimuseon näyttelytilassa, johon ei ole esteetöntä kulkua pyörätuolilla. Ilmoitathan etukäteen, mikäli tarvitset pyörätuolipaikan. Allergiatiedot pyydetään ilmoittautuessa. 

Arkkitehtuurimuseon rakennus ei ole esteetön.
Lisätietoja Arkkitehtuurimuseon saavutettavuudesta löydät tästä linkistä

Designmuseon rakennus on esteetön.
Lisätietoa Designmuseon saavutettavuudesta löydät tästä linkistä.

Tapahtuman aikana noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita.
Lisätietoja Arkkitehtuurimuseon turvallisemman tilan periaatteistä löydät tästä linkistä

KOKIMO

KOKIMO on vuonna 2010 perustettu vapaa taiteilijaryhmä. KOKIMO tekee esityksiä, teoksia, näyttelyprojekteja ja kuratointia. KOKIMO työskentelee yhteistoiminnallisesti ja paikkasensitiiviesti, kestävyyden arvoja kunnioittaen. Teoksissa korostuu moniaistisuus ja kokemuksellisuus. 

KOKIMO Gardening Gourmet -työryhmä: Raisa Kilpeläinen, Pauli Kotilainen, Viljami Lehtonen, Veera-Maija Murtola & Anna Pöllänen  

Sijainti

Designmuseo
Korkeavuorenkatu
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event

Designmuseo

ma Suljettu
ti 11:00–20:00
ke–su 11:00–18:00