Ismo Dance Company // Esteettinen kokemus – liikkeen leikkiä Designmuseon näyttelyssä


Keskiviikkona 23.11.2022 klo 17-22
Designmuseossa ja muualla
Vapaa pääsy 

Keskiviikkona 23.11. Designmuseossa on avoimet ovet klo 17-22. Illan aikana Antti + Vuokko Nurmesniemi -näyttelytilassa nautitaan tanssitaiteesta: Ismo Dance Companyn tanssiteos Esteettinen kokemus saa inspiraationsa Vuokko ja Antti Nurmesniemen taiteellisesta ajattelusta, arvoista ja heidän Designmuseossa esillä olevasta tuotannostaan.

Esteettinen kokemus – liikkeen leikkiä Designmuseon näyttelyssä

Ismo Dance Companyn tanssiteos pohjautuu näyttelyn esineisiin, niiden muotoihin ja väreihin. Koreografian kautta katsoja löytää Nurmesniemien maailmaan uusia näkökulmia. Teoksen koreografia on vapaan leikin tulos ja luottaa siihen, että tanssi voi tuoda esiin jotain uutta ja vielä näkymätöntä. Teos luodaan yhdessä tanssijoiden kanssa paikan päällä Designmuseossa 25 tunnin aikana nopean työskentelyn menetelmin. Tule katsomaan, kuinka onnistumme!

Esitystä säestää livemuusikko. Tanssiteos toistuu illan aikana useaan kertaan klo 17-22.

Koreografia, konsepti ja ohjaus: Ismo-Pekka Heikinheimo
Tanssijat: Taru Aho, Tanja Illukka ja Meri Pajunpää
Musiikki: Moritz Cartheuser

7 museon elämyskierroksella ovat mukana Designmuseo, Hakasalmen huvila, HAM Helsingin taidemuseo, Helsingin kaupunginmuseo, Luonnontieteellinen museo, Sinebrychoffin taidemuseo ja Helsingin Taidehalli, jotka ovat avoinna tavallista myöhempään. Kaikkiin illan tapahtumiin on vapaa pääsy klo 17–22, ja museot sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan.

Katso koko 7 museon elämyskierroksen ohjelma täältä.

Sijainti

Designmuseo
Korkeavuorenkatu
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event

Designmuseo

ma Suljettu
ti 11:00–20:00
ke–su 11:00–18:00