Vintagea Redin kauppakeskuksessa!

Iloisia uutisia!
Kotiin ja juhliin liittyviin antiikki- ja vintage-esineisiin erikoistunut Vintage Style Events HKI avasi hiljattain Pop Up -pisteen Redin Second Hand Marketiin. Tila kokoaa yhteen useampia vintageen, second handiin sekä kiertotalouteen erikoistuneita yrityksiä ja sijaitsee Redin kauppakeskuksessa, ihan lännen suuntaan lähtevän metrolinjan lähettyvillä. Pop Up löytyy tiloista ainakin seuraavan kolmen kuukauden ajan (lokakuun puolen välin tienoille saakka) ja jatkoa seurataan syksyn edetessä.
Noin seitsemän neliön kokoinen Pop Up -piste löytyy ovelta päin katsottaessa liikkeen oikealta laidalta, jonka lisäksi yrityksen käytössä on kassan takaa löytyvä vitriinikaappi. Pop Upiin on valikoitu kaunis kokoelma eri aikakausien astioita ja aterimia, sisustusesineitä, pieniä huonekaluja, vaatteita sekä koruja ja muita asusteita. Paikan päälle viedään uusia aarteita viikoittain.
Pop Up on avoinna liikkeen aukioloaikojen mukaisesti:
Ma – pe 10 – 20
La 10 – 18
Su 12 – 18
Lämpimästi tervetuloa vierailulle & hyviä vintagelöytöjä!
  • Design District Illustration
    member

    Vintage Style Events HKI

    Valikoimamme muodostuu kotiin ja juhliin liittyvistä vintage- ja antiikkiesineistä: Kattauksen ja sisustuksen yksityiskohdista, koruista, asusteista ja vaatteista. Aikakausiltaan ne painottuvat 1900 -luvun …