Ritva Falla Shop, Out of the Dark ja Hello Darling mukaan Design Districtiin

Design District Helsingin verkosto laajenee ja monipuolistuu. Tänä vuonna mukaan on tullut monia toimijoita niin sisustussuunnittelun, ruoan kuin muodinkin aloilta. Erityisesti tarjonta on laajentunut täysin uusien myymälöiden ja toimijoiden ansiosta, kuten Coston konseptimyymälä Yrjönkadulla, näyttävää korumuotoilua esittelevä Coruya Korkeavuorenkadulla sekä Hotel Lilla Roberts Pikku Roballa.

Uusimmat lisäykset Design District Helsingin klusteriin ovat Ritva Falla Shop, Out of the Dark sekä Hello Darling.

Ritva Falla on pitkän linjan suomalainen muotisuunnittelija, joka tunnetaan mm. presidentti Tarja Halosen vaatettajana. Hänen mallistonsa ja putiikkinsa kantaa suunnittelijan nimeä. Ritva Falla Shop Kasarmikatu 12:ssa on paikka, josta aikuinen nainen löytää ajattomia ja laadukkaita vaatteita sekä saa tukea vaatetuksen ammattilaisilta asujen valintaan.

Out of the Dark on huippumuotoilun konseptimyymälä nykytaidegalleriamaisessa ympäristössä entisessä Helsinki10:n liiketilassa Eerikinkadulla. Myymälän valikoimassa on yhdistelty kotimaisia ja kansainvälisiä muotoilun ja muodinkin merkkejä, jotka muodostavat yhdessä nuorekkaasti tyylikkään kokonaisuuden. Helsinki10:n fanin mieltä lämmittää seinille jätetyt, liiketilan historiasta muistuttavat teokset. Lisäksi tuotevalikoiman hintahaarukan laajuus ja kohtuullisuus ilahduttaa – samoin kuin liikkeen suunnitelmissa olevat vaihtuvat shop in shop -vierailut.

Jos Out of the Darkissa tuntee olevansa kansainvälisissä tunnelmissa, niin vielä kansainvälisempiä tuulia edustaa Iso Roobertinkadun sisäpihan uusi, tyylikkään tunnelmallinen eatery Hello Darling. Uusi-seelantilais-italialais-kanadalaisen tiimin menu on häpeilemättömän monikansallinen, maukas ja rento. Suosittelemme mutkattomaksi illallispaikaksi – heti eateryn avautumisen jälkeen suuren suosion saaneelle viikonloppubrunssille kannattaa tehdä pöytävaraus.