PIHKA collection & Johanna Gullichsen

PIHKA collection ja Johanna Gullichsen lanseerasivat yhteisen laukkumalliston loppuvuodesta 2021. Mallisto on loistava esimerkki suomalaisen muotoilun eri alojen välisestä yhteistyöstä. Mallistossa yhdistyy  PIHKA collectionin tuttu muotokieli, Johanna Gullichsenin Doris-kangas sekä laadukas kotimainen käsityö. Laukkuja on saatavana kaksi kokoa kolmessa eri värissä.
Yhteistyö sai alkunsa, kun Johanna Gullichsen pistäytyi keväällä 2021 PIHKA collectionin liikkeessä ja inspiroitui taidokkaasta käsityöstä ja tyylikkäästä muotoilusta. Myös PIHKA collectionin Roosa Mattsson ja Sofia Salmi ihailivat Gullichsenin tinkimätöntä ja ajatonta muotoilua. Ajatus yhteistyöstä heitettiin ilmaan saman tien ja laukut tulivat myyntiin jo samana vuonna!

Kaikki Pihkan mallikappaleet tehdään käsityönä Pihkan Helsingin työ-/ liiketilassa ja laukut valmistetaan Suomessa. Laukut ovat myynnissä  PIHKA collectionin liikkeessä Designmuseon naapurissa ja Johanna Gullichsenin liikkeissä Erottajalla ja Lasipalatsissa.
Lue lisää brändeistä PIHKA collection ja Johanna Gullichsen.