Design Districtille myönnettiin Helsinki Travel Award

Design District Helsingille on myönnetty ensimmäinen Helsinki Travel Award -tunnustuspalkinto. Se myönnetään matkailualan toimijoille ja teoille, jotka ovat myönteisesti vaikuttaneet Helsingin matkailun kehitykseen, maineeseen ja asiakastyytyväisyyteen. Muut tämän vuoden tunnustuspalkinnon saajat olivat vuorovaikutteisia pyöräilykierroksia järjestävä HELtours sekä Royal Ravintoloiden perustajat Mia ja Kasperi Saari ja Pertti Hynninen. Design District Helsingille myönnetyn ensimmäisen palkinnon arvo on 6000 euroa.
kuva 2
Helsingin Matkailusäätiön myöntämä palkinto jaettiin nyt ensimmäistä kertaa, ja jatkossa se jaetaan vuosittain. Palkinnon saajasta tai saajista päättää Helsingin Matkailusäätiön hallitus.

”Design District Helsinki on asiakkaiden arvostama palvelu, joka auttaa matkailijaa tutustumaan kattavasti luovan alan toimijoihin ja Helsinkiin muotoilu- ja ostoskaupunkina. Se on osallistujaa aktivoiva, ympärivuotinen ja aidosti kansainvälinen”, kertoo palkinnon myöntöperusteista Risto Lintula, Helsingin Matkailusäätiön puheenjohtaja.

kuva 1kuva 5

Design District Helsingin saaman tunnustuksen vastaanottivat torstai-iltana 8.10. järjestetyssä gaalassa yhdistyksen hallituksen puheenjohtaja Sirpa Linnanmäki ja toiminnanjohtaja Minna Särelä. Palkintosumma on Design District Helsingille merkittävä, ja se tulee mahdollistamaan aktiivisen ja idearikkaan Helsingin design-klusterin uusien, valikoitujen viestintä- ja tapahtumakonseptien toteutumisen. ”Huomionosoitus kannustaa kymmenenvuotiasta yhdistystämme jatkamaan hyvää työtä ja luottamaan yhteistyön voimaan, josta toimintamme kumpuaa”, totesi Linnanmäki. ”Tämä palkinto kuuluu kaikille yli 200 jäsenellemme”, jatkoi Särelä.

kuva 2