We Jazz 2023: Timo Lassy & Niko Kumpuvaara / Ateljee Bar


Anna jazzmusiikin johdatella itsesi sykähdyttäviin tunnelmiin Helsingin sydämessä, kun muusikot Timo Lassy sekä Niko Kumpuvaara esiintyvät Ateljee Barin 12. kerroksessa keskiviikkona 29.11. Tapahtumaan on rajallinen määrä lippuja, joten oma paikkasi jazzmusiikin sulosointujen äärellä kannattaa varmistaa heti. Lippuja pääset ostamaan Tiketin kautta täältä.

 

”We Jazz on vuonna 2013 ensimmäistä kertaa järjestetty tapahtuma, joka esittelee aikansa parasta jazzmusiikkia. Mukana on sekä suomalaisia että ulkomaalaisia artisteja noin viikon aikana ympäri Helsinkiä.

Esityspaikat vaihtuvat suurelta osin vuodesta toiseen, ja We Jazzin tuottajien tavoitteena on löytää jatkuvasti uusia mielenkiintoisia esitystiloja. Monet We Jazz -keikkapaikat ovat varsin pieniä: musiikki on usein parhaimmillaan läheltä kuultuna, ja We Jazzin ideologiaan kuuluu laatuun panostaminen määrän sijaan. Jokainen konsertti on käsin valittu arvokas palanen jazzviikon ohjelmaa.

We Jazzia kutsutaan usein festivaaliksi ja sitä tämä Helsingin laajin vuosittainen jazztapahtuma eittämättä onkin. Tapahtuman kuvailuun ovat vakiintuneet myös termit ”installaatio” ja ”utopia”. Nämä sanat kiteyttävät We Jazzin hengen ja suuntaavat ajatuksia perinteisen jazzfestivaalikentän ulkopuolelle. Jazzin esittämisen tapojen uudistaminen onkin yksi tapahtuman keskeisistä pyrkimyksistä parhaan mahdollisen musiikin tarjoilemisen ohella.

We Jazz on osuva läpileikkaus omaänisestä jazzmusiikista halki genren laajan tyylispektrin.”

 

Nähdään Tornissa — kokemusten huipulla!

Sijainti

Yrjönkatu 26
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event

Hotelli Torni

ma–su 6:00–23:59