Tuunauspaja – koruja kananmunankuorista


Hei tietotyöläinen! Koska olet viimeksi valmistanut jotain omin käsin?
Tule tekemään oma ekologinen statement korusi kananmunankuorista ja muusta kierrätysmateriaalista Tuunaajamutsin opastuksella.
Non-stop työpaja järjestetään la 4.3. klo 11-15 Klaus K Hotellin Studio K:ssa. Bulevardi 2-4, Helsinki
Paikalla on kaikki tarvittava: välineet, kierrätysmateriaali, maalit ja lakat sekä allergisoimattomat korunosat. Voit tehdä riipuksen, korvikset, rintakorun, pääsiäiskoristeen tai avaimenperän. Vain mielikuvitus on rajana!
Työpajan hinta on 15 €/henkilö sisältäen ohjauksen ja materiaalin yhteen koruun. Sitovat ilmoittautumiset 2.3. mennessä. Työpaja maksetaan paikan päällä.
TYÖPAJAAN OSALLISTUVILLE KLAUS K HOTELLI TARJOAA BRUNSSIN HINTAAN 20€ (NORMAALISTI 35€)

Tuunaajamutsi: ”Digitalisoituvassa maailmassa kaipaamme konkretiaa ja käsille muutakin tekemistä kuin näppäimistön naputtelua tai älylaitteen tökkimistä.

Tuunaajamutsin työpajoissa tehdään uutta kierrätysmateriaalista ja päästetään luovuus lentoon. Kun työstettävä materiaali on  kertaalleen käytettyä kierrätysmateriaalia, voi täysin ilman paineita kokeilla, mitä omin käsin syntyy. Pajat ruokkivat luovaa ongelmanratkaisukykyä, antavat onnistumisen tunteita, rentouttavat, avaavat uusia näkökulmia ja yhdessä tekeminen hitsaa tiimiä yhteen.”

Sijainti

Bulevardi 2
00120 Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event

Klaus K Hotel