Designpajat perheille: Unimaisema


Seuraava Designpaja lauantaina 15.7.2023 klo 13-15 
Designmuseon Studiossa, 0 krs. 
Osallistuminen museolipulla tai Museokortilla, työttömät ja alle 18-vuotiaat ilmaiseksi 

Miltä muotoilu näyttää? Miltä se tuntuu? Miten teos välittää ajatuksia, tunteita, unia ja niiden tunnelmia?  

Designpajat perheille innostavat ja opastavat lapsia ja heidän aikuisiaan tekemään ja kokemaan muotoilua yhdessä. Pajat antavat ideoita oman ympäristön havainnointiin ja omaan luovaan työskentelyyn muotoilun äärellä.    

Unimaisema -muotoilutyöpaja ammentaa lähtökohtansa päänäyttelystä, jossa tutustutaan taiteilija Kustaa Saksin työhön. Yhdessä inspiroidutaan tarkastelemaan Saksin rikasta visuaalista kieltä, sen välittämiä tarinoita ja kokemaan näyttelyn teoksia. Näyttelystä inspiraationsa ammentava työskentely tapahtuu ohjaajan johdolla työpajatila Studiossa. Pajassa tekniikkana on kollaasityöskentely, jolla luodaan oma unimaisema värien ja muotojen avulla.   

Työpaja toteutuu non stop-periaatteella, eli mukaan voi hypätä milloin vain. Työpajaan mahtuu työskentelemään kerralla 20 osallistujaa. Työpajakielenä on suomi ja englanti, ja ohjauksesta vastaavat Designmuseon työpajaohjaajat. Työpaja on tarkoitettu kaikille, eikä se vaadi erityisosaamista. Suositellaan yli 6 -vuotiaille, alle 10-vuotiaat vain aikuisen seurassa. Osallistuminen museolipulla, alle 18-vuotiaat, museokorttilaiset, työttömät ja Ukrainan passilla ilmaiseksi.   

Tulevat työpajapäivät:  

Lauantai 15.7.2023 klo 13-15  
Lauantai 19.8.2023 klo 13-15   

Paikka:  

Designmuseo (Studio, 0 krs.), Korkeavuorenkatu 23. 00130 Helsinki   

Saavutettavuus:  

Osallistuminen museolipulla tai Museokortilla, työttömät ja alle 18-vuotiaat ilmaiseksi. Työpajaa ohjataan suomeksi ja englanniksi. Designmuseon rakennus on esteetön. Lisätietoja Designmuseon saavutettavuudesta löydät täältä. https://www.designmuseum.fi/fi/vierailijan-info/#saavutettavuus   

Lisätiedot:  

Puh. +358 9 622 05 40  klo 8-11 välillä  
info@designmuseum.fi   

Sijainti

Designmuseo
Korkeavuorenkatu
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event

Designmuseo

ma Suljettu
ti 11:00–20:00
ke–su 11:00–18:00