Designillaissa vapaa pääsy Designmuseoon


Joka kuun viimeisenä tiistaina kello 11–20
Seuraavaa Designiltaa vietetään 28.3.2022
Vapaa pääsy

150-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vuonna 2023 Designmuseoon on ilmainen sisäänpääsy joka kuun viimeisenä tiistaina koko päivän! Designilloissa pääset tutustumaan ajankohtaisiin näyttelyihimme sekä nauttimaan ohjelmasta maksutta kello 11-20. Designiltojen ohjelmassa on aina suomenkielinen opastus päänäyttelyymme kello 17. Tule inspiroitumaan Designmuseon monipuolisesta näyttelyohjelmistosta ja juhlistamaan 150 vuoden taivalta kanssamme muotoilun parissa!

Designillan ohjelma 28.3.

11-20 Maksuton sisäänpääsy
17-18 Yleisöopastus suomeksi Antti + Vuokko Nurmesniemi -näyttelyyn
18-19:30 Raitoja, raitoja, raitoja! -työpaja kaikenikäisille
18-19 ONLINE Keskusteluja Nurmesniemistä: Antti + Vuokko Nurmesniemi
19 Yleisöopastus englanniksi

Raitoja, raitoja, raitoja! -työpaja lapsille
Klo 18-19:30 Designmuseon Studiossa, 0 krs

Inspiroidumme yhdessä tarkastelemaan tuttuja raitakuoseja uudella tavalla: missä kaikkialla raitoja ja niiden rytmejä voikaan nähdä? Ohjattu työpaja ammentaa inspiraationsa Antti + Vuokko Nurmesniemi -näyttelystä. Pajassa tekniikkana on luonnostelu ja erilaiset materiaalikokeilut, joihin tartutaan tutkien, ihmetellen ja yhdessä kokeillen. Työpaja on suunnattu erityisesti lapsille ja nuorille. Pajaa ohjataan suomeksi ja englanniksi.

Keskusteluja Nurmesniemistä: Antti + Vuokko Nurmesniemi
Klo 18-19 Zoomissa, suomeksi

Antti ja Vuokko Nurmesniemi istuvat huoneessa.

Kuva: Antti Nurmesniemen arkisto

Kevään Designiltojen erikoisohjelmassa on kolmen keskustelun sarja, jossa syvennytään Antti ja Vuokko Nurmesniemen työhön ja vaikutukseen suomalaisen muotoilun kentällä Helsinki Design Weekin ohjelmajohtaja Anni Korkmanin johdolla. Sarjan kolmas ja viimeinen keskustelu tapahtuu verkossa Zoomin välityksellä, ja teemana Antti + Vuokko Nurmesniemi -näyttely ja sen arkkitehtuuri. Vieraaksi saapuu Antti +  Vuokko Nurmesniemi -näyttelyn näyttelyarkkitehti Linda Bergroth. 

Lue lisää keskustelusta tästä.

Saavutettavuus

Tapahtuma on maksuton. Opastukset ovat suomeksi ja englanniksi. Keskustelutilaisuus on suomeksi. Designpajaa ohjataan suomeksi ja englanniksi. Designmuseon rakennus on esteetön. Lue Designmuseon saavutettavuudesta täältä.

Sijainti

Designmuseo
Korkeavuorenkatu
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event

Designmuseo

ma Suljettu
ti 11:00–20:00
ke–su 11:00–18:00