Design District Helsingin kesäkuun keskiviikot


Pidennetyt aukioloajat kello 20 asti keskiviikkoisin kesäkuussa!

Kesä on täällä.

Iloitsemme valoisista kesäilloista ja kutsumme kaupunkilaiset kävelylle.

Tervetuloa tutustumaan paikallisiin designalan liikkeisiin, suunnittelijoihin, kivijalkayrittäjiin ja museoihin! Ostamalla naapurista tuet paikallista yrittäjyyttä. Pienissä liikkeissä on turvallista asioida.

 

Mukana:

DEMA, Laivurinkatu 43 // Ekologinen ja eettinen lifestyle myymälä Viiskulmassa. Kauniita arjen käyttöesineitä kotiin, reissuun ja konttoriin.

Cilla’s, Lönnrotinkatu 39 // Iloinen konseptikauppa Hietsun torin laidalla. Huolellisesti valikoitu mallisto kodin huusholli- ja sisustustuotteita, muotia, kosmetiikkaa ja lahjatuotteita. Kesäkuun ajan kaikki Cilla’s käsisaippuatuotteet -15%

FRENN, Fredrikinkatu 24

Alnilam, Lönnrotinkatu 15 // Tähtitiedettä, scifiä ja fantasiaa art nouveau -hengessä. Ihan erilainen lahjakauppa.

Hetzukoto, Bulevardi 15 // Uusien suunnittelijoiden luovan alusta, joka tarjoaa asiakkailleen uniikkeja designtuotteita sekä mukavan ja viihtyisän ostokokemuksen. Tervetuloa tekemään uskomattomia löytöjä Hetzukoton ”Wow” -rekistämme.

Koti Store, Fredrikinkatu 35 // Laadukkaita sisustustekstiilejä, pientavaraa ja lahjatavaroita näiltä kotimaisilta valmistajilta: Fiini, Kaurilan Sauna, Gaarna ja Honey Story-tuotteet. Lisäksi tuotteita seuraavilta brändeiltä: The Tartan Blanket Co., Klippan Yllefabrik, Yankee Candle ja Cavallini.

Osuma streetwear, Uudenmaankatu 19-21

Päivälehden museo, Ludviginkatu 2-4 // Kesän uutuutena lapsille suunnattu Seitsemän koiraveljestä -näyttely, jossa seikkaillaan Aleksis Kiven klassikkoteoksen maisemissa.Päivälehden museo on ilmainen mediamuseo vanhalla sanomalehtikadulla, Ludviginkadulla. Museossa voi tutustua uutishistoriaan ja kirjapainotaitoon.

Arkkitehtuurimuseo, Kasarmikatu 24 // Arkkitehtuurin avoin talo, joka sopii asiantuntevaksi ystäväksi jokaiselle arkkitehtuurista ja rakennetusta ympäristöstä kiinnostuneelle.

Kultaseppä Kulmala, Kapteeninkatu 24 // Kulmalan koruissa kohtaavat ainutlaatuisella tavalla tinkimätön ammattitaito, kunnioitus perinteitä kohtaan ja moderni tyylikkyys. Korut suunnitellaan ja valmistetaan Kapteeninkadulla sijaitsevalla verstaalla. Jokaisella Kulmalan korulla on kiehtova tarina, joka matkaa korun muodossa tulevillekin sukupolville.

Lapuan Kankurit, Katariinankatu 2
Taiga Colors, Unioninkatu 28

Raaka Rå, Iso Roobertinkatu 43 // Pajakaupasta saa käsinvalmistettuja, uniikkeja käyttöastioita, jotka kestävät niin ammatti- kuin kotikäytössä, konepesut ja mikroaaltouunilämmityksen. Hyllyssä on valmiita tuotteita ja niitä valmistetaan myös tilauksesta.

Coruya, Korkeavuorenkatu 5
LOKAL, Annankatu 9

Frank/ie, Annankatu 9
asuna, Fredrikinkatu 24

Liike, Fredrikinkatu 24 // Liike viettää 20-vuotisjuhlavuottaan. Tarjolla on huolellinen valikoima paikallisten suunnittelijoiden uuden aallon muotia. Jokainen suunnittelija tuo oman näkemyksensä ilmapiiriin, mallistoissa korostuvat eri teemat ja painotusalueet, kuten ekologisuus, lähituotanto ja vastuullinen pukeutuminen. Suunnittelijat ovat itse läsnä kuullakseen asiakkaiden ajatuksia ja kertoakseen omasta vaatetusfilosofiastaan.

Lumi, Aleksanterinkatu 28

 

 

 

 

 

Sijainti

Fredrikinkatu
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event