Design Services & B2B

BULEVARDIN KULMA (RAKE OY)

Näytä kartalla
BULEVARDIN KULMA (RAKE OY)

100 vuotta liiketoimintaa Bulevardilla: Rake-talo ja Bulevardi 6 ovat nyt Bulevardin Kulma

 

 

Perinteisen Rake-talon ja Bulevardi 6:n yhteinen nimi on nyt Bulevardin Kulma. Rake-talona tunnettu kahden kiinteistön kokonaisuus Helsingin keskustassa on nyt saanut nimekseen Bulevardin Kulma. Uudella nimellä juhlistetaan sitä, että tänä vuonna tulee kuluneeksi sata vuotta siitä, kun Rake Oy osti Rake-talon. Muutoksella halutaan myös korostaa, että kiinteistöt ovat alusta asti eläneet ajassa ja uudistuneet.

 

Kiinteistöliiketoiminta Bulevardin Kulmassa on aina heijastanut aikansa trendejä ja kaupunkikulttuuria. Rake Oy (entinen Helsingin Rakennustarvikekauppa Oy) on perustettu vuonna 1867 ja Erottaja 4:n talolla on ikää 135 vuotta. Kiinteistöt ovat historiansa aikana nähneet monenlaista toimintaa, kuten saksalaisen tyttökoulun, Sibelius-Akatemian perustamisen, tavaratalon, rautakaupan ja konditoria-kahvilan.

 

Nykyään kokonaisuus on omaleimainen yhdistelmä toimisto- ja liiketiloja sekä palveluita design hotellista ja huippuravintoloista day spahan.

 

Bulevardin Kulmassa on liike- ja toimistotilaa yhteensä runsaat 15 000 neliötä ja vuokralaisia on noin 30. Kaupunkikulttuurin perinteitä kiinteistöissä jatkavat designhotelli Klaus K:n lisäksi ravintolat kuten Gaijin, Boulevard Social, Pastor ja Toscanini. Klaus K tarjoaa myös kokous- ja juhlatiloja kuten perinteinen Rake-Sali sekä modernimmat Stage 1,2,3 ja Studio K.

 

Uuden nimen myötä Bulevardin Kulma on saanut myös uudet verkkosivut ja visuaalisen ilmeen. Verkossa on tarjolla tietoa niin kiinteistön nykyisistä monipuolisista palveluista kuin tarjolla olevista toimitiloistakin.

 

Uudet verkkosivut löytyvät osoitteesta www.bulevardinkulma.fi.

Design District Illustration
information