Design Services & B2B

Bulevardin Kulma / Rake Oy

Näytä kartalla
Bulevardin Kulma / Rake Oy

Yli 100 vuotta liiketoimintaa Bulevardin Kulmassa: Rake-talo ja Bulevardi 6 

 

Perinteisen Rake-talon ja Bulevardi 6:n yhteinen nimi on Bulevardin Kulma.

Kiinteistöliiketoiminta Bulevardin Kulmassa on aina heijastanut aikansa trendejä ja kaupunkikulttuuria. Rake Oy (entinen Helsingin Rakennustarvikekauppa Oy) on perustettu vuonna 1867 ja Erottaja 4:n talolla on ikää 135 vuotta. Kiinteistöt ovat historiansa aikana nähneet monenlaista toimintaa, kuten saksalaisen tyttökoulun, Sibelius-Akatemian perustamisen, tavaratalon, rautakaupan ja konditoria-kahvilan.

Nykyään kokonaisuus on omaleimainen yhdistelmä toimisto- ja liiketiloja sekä palveluita design hotellista ja huippuravintoloista day spahan.

Bulevardin Kulmassa on liike- ja toimistotilaa yhteensä runsaat 15 000 neliötä ja vuokralaisia on noin 30. Kaupunkikulttuurin perinteitä kiinteistöissä jatkavat designhotelli Klaus K:n lisäksi ravintolat kuten Gaijin, Lily Lee, Boulevard Bar & Seafood ja Toscanini. Klaus K tarjoaa myös kokous- ja juhlatiloja kuten perinteinen Rake-Sali sekä modernimmat Stage 1,2,3 ja Studio K.

 

Verkossa on tarjolla tietoa niin kiinteistön nykyisistä monipuolisista palveluista kuin tarjolla olevista toimitiloistakin.

Verkkosivut löytyvät osoitteesta www.bulevardinkulma.fi.

Design District Illustration
information