Design & Interiors
Papershop
  • Online Store Online Store

Papershop on Helsingin Punavuoressa sijaitseva, laadukkaisiin ja persoonallisiin paperituotteisiin erikoistunut kivijalkaliike, jonka yhteydessä toimii pieni painostudio. Papershop paperikaupan valikoimasta löytyy kauniita ja korkealaatuisia paperi- ja toimistotuotteita niin Suomesta kuin ympäri maailmaa. Kivijalkaliikkeen lisäksi meillä on nettikauppa, josta löytyvät aina sesongin suosikit!

Fredan kauppamme ohessa toimiva Papershop painostudio on digipaino, joka on erikoistunut pieniin painotöihin kuten hääkutsuihin ja kiitoskortteihin. Painostudion valikoimaan kuuluvat myös korkealaatuiset kirjekuoret (ja teemme myös osoitepainatuksia). Nettikaupastamme löytyy helposti tilattavissa oleva valmisvalikoima, joka personoidaan asiakkaan kuvien ja tekstien mukaan. Tarjoamme myös täysin kustomoituja graafisen suunnittelun palveluita.


Poikkeustiedote:

Jotta kaupalla asiointi olisi turvallista niin asiakkaille kuin henkilökunnallemme, pyydämme ystävällisesti noudattamaan seuraavia ohjeita:

– Otamme vain kolme asiakasta kerrallaan sisälle liikkeeseen. Varauduthan odottamaan vuoroasi ulkona.

– Huolehdithan käsihygieniasta. Kaupalla on erikseen asiakkaille varattu käsienpesupiste sekä käsidesiä saatavilla.

– Pidäthän riittävän välin muihin asiakkaisiin ja henkilökuntaamme.

– Suosimme korttimaksua.

– Tule ostoksille ainoastaan terveenä.

Palvelemme myös nettikaupan, puhelimen, sähköpostin ja sosiaalisen median kautta. Kaikki valikoimamme tuotteet ovat postitettavissa. Mikäli et löydä etsimääsi nettikaupastamme, niin ota meihin yhteyttä, autamme mielellämme etäostoissa!

Kannustamme nettikaupasta tilaamiseen ja tarjoamme yli 15 euron tilauksille ilmaisen postituksen kotimaassa. Voit myös noutaa nettikauppaostokset kaupalta niin, että tuomme valmiiksi pakatun tilauksen sinulle rappusille.

Design District Illustration
information