Art, Galleries & Museums
Cerma

Cerma on galleria, taidekauppa, kahvila ja tapahtumatila samassa paketissa.

Paikalliset taiteilijat ovat kaiken keskiössä – kuukausittain vaihtuvat soolo- ja ryhmänäyttelyt sekä joulun ajan taidemarkkinat tuovat esille taiteilijarosteriamme. Cerma pyrkiikin olemaan kattava näyteikkuna Helsingin taideskenen uusiin lupauksiin.

Meillä ei uskota hiljaisiin, valkoisiin tiloihin vaan rentoon oleiluun ystävien kanssa ja nautiskeluun kaikilla aisteilla.

Haluamme tehdä taiteen ostamisesta ja taiteilijoiden tukemisesta selkeää ja helppoa. Kannustamme luottamaan omaan silmään taidetta katsellessa – sinä tiedät parhaiten, mistä itse pidät ja etukäteen ei tarvitse taidetietoutta tullakseen vilkuilemaan teoksia. Henkilökuntamme yhdistää sinut halutessasi tyylisi mukaisten teosten kanssa. Näin löydämme juuri sinun makuusi ja budjettiisi sopivaa taidetta.

Tapahtumat maustavat käynnissä olevaa näyttelyä ja tuovat kokemukseen syvyyttä. Pyrimme olemaan avoimia ja kertomaan lisää taiteen maailmasta siitä kiinnostuneille ja näyttämään, että taiteesta voi nauttia monella tavalla, kunkin omaan tyyliin. Järjestämme niin musiikki-iltoja, after-workeja, workshoppeja ja luentotilaisuuksia taideaiheista.

Design District Illustration
information