Tapahtumat tuovat kevään Design District Helsinkiin

Yritykseni Happy Guide Helsinki tarjoaa opastettuja kierroksia ympäri vuoden, mutta keväällä niiden ympärillä on aina erityinen luova pöhinä. Varsinkin design-kierrokset saavat inspiraatiota niistä kaikista tapahtumista, joita Design District Helsinki tarjoaa.

 

Kevät 2017 tuo itse asiassa vielä uusia inspiroivia tuulia, kun Design District -ilta torstaina 6.4. kokoaa yhteen design-kortteleiden jäsenet pidentämään aukioloaikojaan ja monessa paikassa on myös erityisiä vieraita ja tapahtumia illan aikana. Suosittelen lämpimästi silloin keväistä iltakävelyä tutustumaan uusiin ja vanhoihin suosikkeihin!

 

On ollut mukavaa seurata kuinka viimeisten viikkojen aikana Design Districtin jäsenet ovat ilmoittaneet osallistumisestaan 6.4. Iltaamme ja olen innoissani siitä, että taas saamme luotua erilaisen opastetun kävelykierroksen kuin koskaan aikaisemmin. Mukana tulee olemaan täysin uusia pysähdyksiä, mutta myös monessa vanhassa tutussa putiikissa tapahtuu mielenkiintoisia asioita.

 

Design District -illan 6.4. kaksituntinen opastettu kierroksemme alkaa kello 18. Jo kierroksella on mainio mahdollisuus shoppailuun ja ahaa-elämyksiin, mutta moni inspiroituu ja saa uusia ideoita myös loppuillan viettämiseen Design Districtissä. Jokaisessa vierailupisteessä kuullaan muotoilijoiden tai yrittäjien tarinaa kiinnostavista putiikeista, helsinkiläisestä luovuudesta ja ihmisistä niiden takana.

 

Klikkaa tästä Design District -illan 6.4. kävelykierroksen Facebook-kutsuun ja ilmoittaudu mukaan. Kierros on opastettu suomeksi.

Pian Design District – illan perään tuleekin sitten keväämme suurin tapahtuma kun Diana-puiston valtaa Design District Market toukokuun 20. päivänä. Kevät- ja joulumarkkinamme ovat mitä loistavin tilaisuus tutustua sellaisiin muotoilijoihin, joilla ei kaikilla ole omaa vakituista myyntipistettä. Lisäksi tarjolla on ruokaa, musiikkia, taidetyöpaja lapsille ja lapsenmielisille sekä inspiroivia kohtaamisia.

Nautin vilpittömästi kaikista Design Districtin tapahtumista ja saan niistä aina uusia ideoita design-kävelykierrostemme kehittämiseen. Perjantaisten julkisten kierrosten reitti elää hieman viikottaiin sen mukaan mitä kortteleissa tapahtuu, joskin lupaamme reitille aina joitain klassikoita kuten Artek tai Marimekko. Mukaan mahtuu myös aina mahdollisuus tavata kaupunkimme muotoilukasvoja sellaisissa paikoissa kuin Paja tai Lokal Helsinki. Perjantaikierrosten hinta on 20 euroa osallistujalta ja aloitamme ne Designmuseolta, jonka aulassa pääsee kivasti sisälle Suomi-designin juuriin. Perjantaisten design-kierrosten opastuksen kieli on englanti.

 

Design District – iltojen kierrokset ovat puolestaan ilmaisia ja suomenkielisiä ja niiden reitti muuttuu tapahtuman osallistujien mukaisesti. Kokoamme aina erilaisen kiinnostavan kaksituntisen. 6. huhtikuuta aloitamme World of Tre -konseptimyymälän edestä Mikonkadulla. Klikkaa tästä ilmoittautuaksesi mukaan!

 

Haluan toivottaaa teille kaikille iloista kevättä ja intoa vierailla Design District Helsingissä ja sen tapahtumissa!

 

Karri Korppi
Happy Guide Helsinki
Design District Helsingin hallituksen jäsen