Taiga Colors otti varaslähdön vappuun tyynyhaasteella

#pillowchallenge #vappu #ddhelsinki

 

Pääsiäisen alla sosiaalisessa mediassa alkoi levitä #tyynyhaaste, #pillowchallenge, jossa karanteenioloissa pukeuduttiin pelkkään tyynyyn, kietaistiin vyötärölle vyö ja poseerattiin kameralle. Taiga Colorsin yrittäjä Jutta Kuure tarttui haasteeseen, sillä yrityksen ykköstuotteita ovat värejä hehkuvat sisustustyynyt. Pian koronapandemian hiljentämä liiketila muuttui kuvausstudioksi ja kuvauspäivästä tuli juuri niin pirskahteleva ja iloinen, kuin Taiga Colorsin kuositkin. Kuvauspäivää oli toteuttamassa Jutan lisäksi Rami Meling sekä mallit Laura, Nea ja Emilia.

Taiga Colors tunnetaan väreistä, hauskuudesta, suvaitsevaisuudesta ja kestävästä kehityksestä. Koronapandemia on iskenyt voimalla pienyrittäjiin ja putiikkien pitäjiin, eikä Taiga Colorskaan ole poikkeus. Unioninkadulla, Kauppatorin kupeessa sijaitsevan liikkeen varastot oli täytetty ja valmistelut tulevaa turistikautta varten aloitettu. Asiakkaita otetaan edelleen vastaan, mutta liiketoiminnan pääpaino on siirtynyt ainakin toistaiseksi nettiin ja uusi verkkokauppa lanseerataan pian.

Taiga Colors haastaa kaikki iloiseen vappuhullutteluun, jotta elämä maistuisi paremmalta näinä omituisina aikoina!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Design District Illustration
    member

    Taiga Colors

    Värikäs kivijalkaputiikki suoraan Helsingin sydämessä kauppatorin laitamilla. Taiga Colors on persoonallisten kotimaisten lahjojen ja sisustamisen ystävän keidas. Digitulostettujen kuosien graafiset aiheet …