R-Collection avaa uuden lippulaivamyymälän ja showroomin Helsingin keskustassa

R-COLLECTION AVAA UUDEN LIPPULAIVAMYYMÄLÄN JA SHOWROOMIN HELSINGIN KESKUSTASSA

Rockseri Oy, tiedote 03.05.2016

Design from Finland ­merkin saanut R-Collection avaa toukokuussa uuden lippulaivamyymälän ja showroomin Helsinkiin osoitteeseen Fredrikinkatu 34. 
Avajaisia juhlitaan perjantaina 27. toukokuuta 2016 kello 10­–18. Tervetuloa!

Parasta päällä jo vuodesta 1978

 Rockseri Oy on kajaanilainen perheyritys, joka on valmistanut helppoja ja kursailemattomia vaatteita jo lähes 40 vuotta. Yritys tunnetaan parhaiten R-Collection -vaatemallistostaan, jonka suosituimpia tuotteita ovat jo klassikkoaseman saavuttanut anorakki, T-paidat ja collegeasut. Tuotteiden ydin on klassisuudessa ja yksinkertaisessa kauneudessa. Tuotteet on tarkoitettu käytettäväksi, pestäväksi: elettäväksi. R-Collectionin vaatteet tuotetaan pääosin Suomessa ja Virossa. Lisäksi merkittävä osa trikoomateriaaleista kudotaan ja värjätään Suomessa.

Fredrikinkadun kaksikerroksisen tilan alakertaan sijoittuu uusi myymäläkonsepti, joka tukee R-Collection -tuotteiden iloista ja värikästä muotokieltä.  Uudessa myymälässä on esillä monipuolinen valikoima klassikkotuotteita sekä kaksi kertaa vuodessa vaihtuvia kausituotteita. Toisessa kerroksessa sijaitsee R-Collectionin toimisto, sekä showroom, jossa esillä on uusin mallisto sisäänostajia ja lehdistöä varten.

Fredrikinkadun myymälän ja showroomin ohella R-Collection on hyppäämässä mukaan kansainvälisille markkinoille. Brändillä on verkkokaupan ja Kajaanin tehtaanmyymälän lisäksi omat myymälät Oulussa, Rovaniemellä, Joensuussa ja Helsingissä. Jälleenmyyjiä ovat Turussa Puf-store ja Jyväskylässä Beyond.

 

Lisätiedot:

Sales and Marketing Coordinator

Jessica Häyhä

jessica.hayha@r-collection.com

 

www.r-collection.com