Huiman suosion saanut Olohuoneklubi jatkaa syksyllä

Kulttuuriareena Glorian intiimi Olohuoneklubi saa jatkoa syksyllä. Hyvään vauhtiin päässeen klubin toukokuun ilta myytiin kolmesti loppuun jo kuukausi ennakkoon. ”Olohuoneklubit ovat kulttuuritekoja ja minifestivaaleja: neljä täysipituista keikkaa yhden normaalikeikan lipun hinnalla ja musiikki top notch -luokkaa. Tätä klubia tehdään totisesti rakkaudesta musiikkiin”, hehkutti huhtikuun klubilla esiintynyt Manna klubia sivuillaan.


Syksyn Olohuoneklubit kattava lippupaketti tulee Early bird –myyntiin ensi perjantaina 27. toukokuuta klo 10. Liput eivät ole henkilökohtaisia, vaan lipun voi lainata kaverille, jos ei itse pääsekään jonain iltana paikalle. Syksyn klubit järjestetään 28. syyskuuta, 19. lokakuuta, 16. marraskuuta ja 14. joulukuuta. Yksittäisliput tulevat myyntiin loppukesästä.


On ollut koskettavaa seurata, miten moni ihminen on ottanut konseptin omakseen. Klubilla on itketty, naurettu, torkuttu ja tanssittu. Se on mielettömän arvokasta. Syksyn ohjelmistoa kasatessani olen keskittynyt yhä enemmän ainutkertaisuuteen. Muutamakin artisti on luvannut räätälöidä erityiset keikat yksinomaan Olohuoneklubia varten: tämän hetken huikein tulokas Morsian ja pari isompaa nimeä”, klubin tuottaja Pietari Pyykönen kertoo.


Kiitokseksi keväästä Olohuoneklubi järjestää kaikille avoimet kevään jatkot Helsingin Designmuseossa perjantaina 27. toukokuuta klo 17–18. Museoon on tunnin ajan ilmainen sisäänpääsy. Kotimaisen muotoilun legendan Eero Aarnion näyttelyssä esiintyy Olkkarin avajaisissa yleisön mykistänyt viulisti Elia.


Kevään aikana Olohuoneklubilla vierailivat muun muassa Pariisin Kevät (soolo), Egotrippi, Scandinavian Music Group, Mirel Wagner, Antero Lindgren, Lake Jons, The Hearing, Karina, Laura Moisio, Matti Johannes Koivu, Joose Keskitalo, Manna, Prince of Assyria (SWE), Younghearted, Iisa ja Samae Koskinen. Design District Helsinki oli kevään Olohuoneklubien yhteistyökumppani.


Olohuoneklubi x Designmuseo –fb-event: facebook.com/events/1034434839943756/