Helsinki Contemporary x Artek Helsinki – Eeva-Riitta Eerola

Helsinki Contemporary tuo Eeva-Riitta Eerolan teoskokonaisuuden Artek Helsinki -myymälään 2.–31.3.2021.

Nykytaidegalleria Helsinki Contemporary ripustaa Artek Helsinki -myymälään Eeva-Riitta Eerolan uusista maalauksista muodostuvan kokonaisuuden maaliskuun ajaksi.

Eeva-Riitta Eerola tutkii uusissa teoksissaan havaintoa sekä tunnistamisen kokemusta. Taiteilijan vähäeleinen ja kollaasimainen maalaus sisältää muistumia maalaustaiteen historiasta; tilallisuuden ja havainnon tutkimisen perinteestä. Herkällä otteella maalatut teokset saavat pohtimaan läsnäolon luonnetta ja sen aistimista.

Ripustus on jatkoa Helsinki Contemporaryn Taide tilassa -konseptille, joka nostaa esiin nykytaiteen roolia ja merkitystä erilaisissa tiloissa, sekä taiteen ja tilan keskinäistä vuorovaikutusta. Gallerian ulkopuolella toteutettavat tapahtumat, ripustukset ja teoskokonaisuudet mahdollistavat uusia kohtaamisia.

Tervetuloa tutustumaan teoksiin Keskuskadulle. Pidetään huolta toisistamme: pyydämme käyttämään kasvosuojainta Artek Helsinki -myymälässä asioidessanne. Lisäksi käytettävissänne on käsidesiä heti sisääntulon yhteydessä. Halutessanne voitte ottaa meihin yhteyttä ja sopia yksityisestä käynnistä aukioloaikojen ulkopuolella.

Voit tutustua myymälässä esillä oleviin teoksiin myös virtuaalisesti ARTAP by Helsinki Contemporary -mobiilisovelluksella, jonka avulla taidetta voi sovittaa digitaalisesti kotona.

Lisätietoa teoksista saat Artek Helsinki -myymälästä ja Helsinki Contemporarylta.

 

Helsinki Contemporary x Artek Helsinki – Eeva-Riitta Eerola
2.–31.3.2021
Artek Helsinki
Keskuskatu 1 B, 00100 Helsinki
ma-la klo 10.00–18.00

  • Design District Illustration
    member

    Helsinki Contemporary

    Helsinki Contemporary on nykytaidegalleria, joka keskittyy pitkäjänteiseen yhteistyöhön urallaan nousevien sekä jo tunnustettujen taiteilijoiden kanssa, joiden suhde työhönsä on kehollinen …