Globe Hopen uusi kesämallisto

Torstaina 14.4 Late Night Shopping -illassa esitellään Globe Hopen uusi kevät-kesä 2016 -mallisto.  Uusi mallisto on toteutettu yhteistyössä Suomen Pakolaisavun kanssa. Globe Hope haluaa tuoda malliston kautta pakolaisuusteemaa ja Suomen Pakolaisavun toimintaa esille sekä osallistua keskusteluun. Malliston tuotosta lahjoitetaan Suomen Pakolaisavun työhön 10 %. Tämä korvamerkitään tiettyyn toimintaan, esimerkiksi lukutaidon opetukseen ja naisten pienyrittäjyyden tukemiseen.

Uusi mallisto sisältää paljon raikkaita naisten kesävaatteita ja asusteita. Mallistossa näkyy uusia materiaaleja kuten kierrätysnahasta valmistettuja pussukoita, laukkuja, lompakoita, läppärikotelo ja reppu. Edellisistä mallistoista tuttuja materiaaleja ovat mm. armeijan vanhat kankaat ja farkku. Malliston linja on raikas, yksinkertainen ja ajaton.

Kaikki malliston tuotteet on suunniteltu Suomessa, Nummelassa ja valmistetaan lähituotantona Suomessa tai Virossa. Kaikki materiaalit ovat brändin perusarvojen mukaan kierrätettyjä ja jokaisen tuotteen takana on oivaltava idea. Myös tuotteiden riippulaput ovat tuttuun tapaan valmistettu ekologisesti ja kompostoituvat kokonaan. Globe Hopen tavoitteena on luoda pitkäikäisiä, kestäviä ja läpi tuotantoprosessin ekologisesti suunniteltuja ja valmistettuja tuotteita.

Uusi mallisto on myynnissä Globe Hopen verkkokaupassa, omissa myymälöissä sekä jälleenmyyjillä.