Design Districtin viisi vinkkiä, joilla tukea designalan yrityksiä

 

Design Districtin viisi vinkkiä, joiden avulla voit osallistua tukemaan designalan yrityksiä poikkeustilan aikana.

 

1.

Mieti, minkä osan arjen perustarvikkeista voisit ostaa pieniltä yrityksiltä. Design Districtissä on liikkeitä, joista saat saippuaa, shampoota, hammasharjoja, paperitarvikkeita, alusvaatteita, kynttilöitä ja hemmotteluherkkuja.

2.

#stayhome ja #physicaldistancing ovat tällä hetkellä arkeamme ja niiden myötä ihmiset viettävät kodeissaan valtaosan ajastaan. Olisiko nyt aika hankkia kotiisi jotain kaunista ja ilahduttavaa? Design Districtin liikkeissä löydät esineitä kattaukseen, kalusteita, valaisimia, kodin tekstiileitä, tyynyjä ja vilttejä, joiden syleilyyn voit käpertyä lukemaan kirjaa. Ehkäpä haluat hemmotella itseäsi käsin tehdyllä kahvimukilla tai juoda kuplavettä vintage-lasista? Vai haluatko lähettää ystävällesi lahjan muistoksi tästä hetkestä, kun ette voineet kohdata?

3.

Poikkeustilanne päättyy aikanaan. Voisitko ostaa valmiiksi hemmotteluviikonlopun hotelliin odottamaan aikaa, kun taas saamme palata normaaliin arkeen? Tai ehkäpä haluat syödä huippukokkien suunnitteleman illallisen jo nyt.

4.

Taiteella on voimaannuttava vaikutus ja sen kautta on mahdollista käsitellä näinä erikoisina aikoina asioita, joita on vaikea pukea sanoiksi. Design District suosittelee lähtemään virtuaalisille kierroksille alueen gallerioihin ja museoihin! Voit myös ostaa taidetta tai kehystyttää vihdoinkin teoksen, joka on odottanut kehystämistä pitkän aikaa. Ehkä kotonasi syntyy piirustus tai maalaus, jonka haluat ikuistaa kehystettynä seinälle.

5.

Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä arvoista yhä useammalle suomalaiselle muoti- ja korubrändille. Tuotteiden käyttöikä on pitkä ja ne kestävät aikaa sekä tyylillisesti että laadullisesti. Hanki itsellesi pitkäaikainen suosikkivaate, -laukku, koru tai asuste. Tiesitkö, että lähes kaikki Design Districtissä sijaitsevat korustudiot ja kultasepänliikkeet valmistavat korunsa omissa työpajoissaan Helsingissä?