DDHn lista verkkokaupoista // Jewellery

Jewellery

 

  • Folklore

Korumuotoilija Tanja Ahjopalon työpaja ja putiikki, jossa tarinat ja muistot muokkautuvat korun muotoon. Löydä oma tarinasi valmiista korumallistostamme tai suunnitellaan yhdessä unelmiesi koru. Korumme valmistetaan käsityönä ja rakkaudella omassa pajassamme ja materiaaleina käytämme kierrätettyjä jalometalleja ja aitoja jalokiviä.

 

OZ Jewel on kahden ammattilaisen Tiina Arkon ja Vesa Nilssonin koruja suunnitteleva ja valmistava yritys. Yli kahdenkymmenen vuoden yhteistyö on synnyttänyt tuhansia koruja. Tavoitteemme on korkea laatu kaikessa mitä teemme, valmistuksesta muotoiluun ja asiakaspalveluun. Toiminta-ajatukseen kuuluu myös vastuu ympäristöstä ja kestävästä kehityksestä. Hyvin suunniteltu ja valmistettu koru tuottaa iloa pitkään.

 

Valmistaa katseenvangitsevia nahkakoruja, jotka ovat kevyitä ja miellyttäviä käyttää. Suunnittelemme naisille, joilla on rohkeutta erottua joukosta ja heille, jotka tarvitsevat rohkaisua tulla nähdyiksi. Pyrimme hyödyntämään kaiken materiaalimme ja jättämään jälkeemme mahdollisimman vähän jätettä. Leikatessamme materiaalia Viaminnet -asusteisiin ja koruihin, säilytämme ylimääräisen nahan myöhempää käyttöä varten. Viaminnet -korut kootaan ja pakataan Helsingissä Iiris Pro-keskuksessa, joka on maahanmuuttajien, osatyökykyisten ja muiden vaikeassa työmarkkinatilanteessa olevien työkeskus.