Design District Helsinki x Ihana Helsinki

Helsingin keskustassa vietetään Ihana Helsinki -kaupunkifestivaalia jo viidettä kertaa 19.-22.5. Tapahtuma toteutuu tänä vuonna entistä isompana ja monipuolisempana. Mukana kaupunkia kukittamassa on myös joukko Design District Helsingin jäseniä:

Antiikkiliike R. Muuri
Artisaani
Beam Store
DESIGN x FINLAND
FINSK (Liike-tiloissa)
Franki/ie
Johanna Gullichsen Oy
Karkkikauppa Sweetheart
KATRI NISKANEN
Liike
MadeBy Helsinki
Miia Magia
Momono
Nide Kirjakauppa
Pore Helsinki
Republic of Fritz Hansen
Rööperin Taidesalonki
Solo Sokos Hotel Torni
Taidesalonki Piirto
A21 Decades

Design District Market Dianapuistossa lauantaina 21.5. klo 11-17 on osa Ihana Helsingin ohjelmaa. Tapahtumassa on festivaalin kukkateeman mukaisesti nykytaiteilija Yvapurü Samaniego Bonninin vetämä kukka-aiheinen maksuton taidetyöpaja klo 12-13 ja 14:30-15:30.

Ihana Helsinki -festivaalista voi nauttia myös keskusta-alueelle toteutettavia kukkateoksia ihailemalla. Design District Helsingin ja Annantalon yhteistyössä toteuttama teos paljastetaan Annantalon puutarhassa festivaalin alkaessa, ja ihastuttaa kaupunkilaisia koko kesän ajan. Teosta on ollut mahdollistamassa myös Kauniste.

EuroPark tarjoaa ainutlaatuisen pysäköintiedun Ihana Helsingin yhteydessä! Lataa EuroParkin sivuilta  http://www.europark.fi/ihana-helsinki/ QR-koodi, joka oikeuttaa maksuttomaan pysäköintiin EuroParkin P-CityForum, P-Kamppi, P-Eliel tai P-Kluuvi -pysäköintihalleissa. Ihana Helsinki! -kampanja on voimassa perjantaista lauantaihin 20.5.2016 klo 15 – 21.5.2016 klo 19. QR-koodin saat myös Ihana Helsinki -kartasta, joka löytyy tapahtumaviikolla kaikkien osallistujien liikkeistä sekä Helsingin infopisteeltä. Lisäksi koodin voit ladata täältä: http://www.europark.fi/uploads/Ihana-Helsinki-EuroPark-pysakointietulippu-QR-koodi-A4-2016.pdf

TOIMI NÄIN PYSÄKÖINTIHALLISSA:
1. Ota pysäköintilippu sisäänajopuomilta.
2. Lähtiessäsi syötä ensin pysäköintilippu maksuautomaattiin.
3. Sen jälkeen aseta QR-koodi keskelle maksuautomaatin QR-koodilukijaa ja pidä QR-koodia paikallaan kunnes maksuautomaatti rekisteröi alennuksen.
4. Ota pysäköintilippu mukaasi!
Ongelmatilanteissa asiakaspalveluumme saa yhteyden maksuautomaattien sisäpuhelimella (painike, jossa puhelinluurin kuva)!

HUOM! Pysäköintiedun saa vain Ihana Helsinki! -QR-koodilla pysäköintiä maksettaessa maksuautomaattiin. QR-koodi toimii vain merkityissä maksuautomaateissa. Jos pysäköinti alkaa ennen kampanjan alkua tai päättyy sen jälkeen, veloitus pysäköinnistä  on normaalien hallien pysäköintitaksojen mukaan. Pysäköintietua ei saa käytettäessä luottokorttia puomilla tai jos pysäköinti maksetaan suoraan hotellille. EuroPark ei hyvitä pysäköintietua jälkikäteen.