Design District Helsinki avaa jäsenyytensä designalan yrityksille ympäri Helsinkiä.

Design District Helsinki kokoaa jatkossa koko Helsingin designhelmet samaan muotoilukarttaan. Jäsenyyttä voi hakea designtoimijat ympäri Helsinkiä.

 

Design District Helsinki avaa jäsenyyden designalan toimijoille koko Helsingin alueella helmikuusta 2021 alkaen. Jäseneksi hyväksymistä puoltavat esimerkiksi tuotteiden muotoilu tai valmistus Suomessa, vastuulliset toimintaperiaatteet ja kivijalkayrittäjyys. Verkkokauppojen ei ole mahdollista hakea DDH:n jäseneksi. Design District Helsinki nostaa designalan toimijoita esiin kaupunginosakohtaisesti ja kertoo alueista niiden omaleimaisuutta korostaen.

Design District Helsinki syntyi vuonna 2005 ideasta koota yhteen paikalliset luovien alojen yritykset ja yhteisöt. Toimintavuosien aikana kaupungin painopisteissä on tapahtunut valtavia muutoksia ja myös DDH on laajentunut keskustaan ja Kamppiin synnyttäen uusia designliikkeiden keskittymiä. Koronapandemia on kiihdyttänyt kivijalan muutosta entisestään, kun osa yrityksistä on joutunut sulkemaan ovensa ja osa siirtänyt toimintansa kokonaan verkkoon.

Elinvoimainen kivijalka edistää kaupungin viihtyisyyttä ja lisää kaupunkilaisten hyvinvointia. Yhdistys tekee työtä designalan yritysten tukemiseksi ja pienten toimijoiden verkoston ylläpitämiseksi. Design District Helsinki haluaa omalta osaltaan olla luomassa tasokasta kaupunkikulttuuria ja rakentamassa kaupunkia, jossa on hyvä elää, olla ja viettää aikaa turvallisesti.

 

Design District Helsinki on designalan kivijalkayritysten ja suomalaisen muotoilun puolestapuhuja, joka ylläpitää muotoilukarttaa.

 

Lisätietoa jäsenyydestä.