DDHn vinkit // Tekemistä arkeen eristyksissä // Art, Galleries, Museums & Torikorttelit

Art, Galleries & Museums

 

Designmuseo on yksi maailman vanhimpia alan museoita. Keräämme, tallennamme ja esittelemme kotimaista ja kansainvälistä muotoilua. Nettisivuiltamme löydät digitaalisen esinearkiston, erilaisia verkkonäyttelyitä sekä muotoilukasvatuksen työkaluja.

 

Galerie Forsblom holds a unique position on the Nordic art scene as one of the largest and most international contemporary art galleries by bringing international established artists to its exhibition space in Helsinki.

 

Galleria Sculptorin Youtube-kanavalla pääset tutustumaan aiempien näyttelyiden tunnelmiin ja kuulemaan taiteilijoiden työskentelytavoista.

 

Vuonna 1990 perustettu innovatiivinen taidekehystämö ja grafiikkamyymälä Helsingin Punavuoressa. Kehystyksessä panostamme laatuun ja osaamiseen. Taidegrafiikkamme edustaa tasokasta suomalaista nykytaidetta.

 

Sinne on paikka suomalaiselle ja kansainväliselle nykytaiteelle laajalla ohjelmistolla, joka koostuu näyttelyistä, taiteilijakeskusteluista ja seminaareista.

 

Taidehallin koululaisille suunnatut etätehtävät (suomi & ruotsi) tutustuttavat Kuntsin kokoelmat -näyttelyyn ja osaan Simo Kuntsin 1960–1970-lukujen aikana keräilemiin nykytaideteoksiin. Teoksiin liittyvät taidetehtävät sopivat kotona tehtäviksi. Muistathan siivota jälkesi!

 

Taidemaalariliiton tm•galleria toivottaa sinut tervetulleeksi tuleviin näyttelyihin taiteilijoiden työhuoneille! Galleria on aloittanut ateljeekurkistukset somekanavissaan Facebookissa ja Instagramissa. Viikoittain esittellään kahden näyttelyn taiteilijoiden kuvia / video-tervehdyksiä.

 

Tutustu Torikortteleiden Korttelikalenteriin, löydä piristystä koronakevääseen ja tue kotimaisia pienyrittäjiä! Torikortteleiden Facebookissa ja Instagramissa pyörivässä Korttelikalenterissa nostetaan päivittäin yksi alueen yrityksistä ja kerrotaan sen verkkokauppamahdollisuuksista, takeaway-palveluista, tarjouksista ja lahjakorteista #supportyourlocals -hengessä. Tekemällä nyt hankintoja, varmistamme yhdessä sen, että Helsingistä löytyy eloisa vanhakaupunki, ihania pieniä kivijalkaputiikkeja, kahviloita ja ravintoloita vielä sittenkin kun tämä poikkeuksellinen aika vihdoin on ohi.