Taiteiden yön työpaja CraftCornerissa


Sano se käsin – yllätä positiivisesti

CraftCornerissa järjestetään Taiteiden yön alkuillasta klo 15-18 työpaja, jossa yleisö voi tehdä käsityöviestejä pinsseiksi ja kantaa niitä mukanaan illan ajan. Työpajaa vetää taiteilija Maiju Ahlgren. Tuo mukanasi oma vanha mielivaatteesi, josta voit työstää pinssin itsellesi tai ystävällesi.

Taitoliitto tuo käsityön positiivisen viestin Helsingin Taiteiden yön katukuvaan elokuussa 25.8.2016. Kutsumme etukäteen käsityön tekijät toteuttamaan pieniä käsityönä tehtyjä viestejä, jotka kiinnitetään Taiteiden yöksi kaupunkiin, yllättäviin paikkoihin. Yleisö voi kiertää bongaamassa viestejä.

Viestien toteutustapa on vapaa, kirjaile, maalaa kangasta, paina, ompele, tilkkuile. Kerro viestissäsi postisiivinen käsityön tervehdys tai miksi käsityö on sinne tärkeää.

Viestien maksimikoko on A5 (15 x 21 cm). Huomaa että työt kiinnitetään ulos ja ne ovat säälle alttiina. Töitä ei palauteta.

Toimita toteuttamasi käsityöviesti 17.8. mennessä postitse osoitteeseen:
Taitoliitto
Kalevankatu 61
00180 Helsinki

Liitä viestiisi tekijän nimi, julkaisemme kaikkien osallistuneiden nimet verkkosivuillamme. Jos et halua esiintyä omalla nimelläsi, voit osallistua nimimerkillä.

Sijainti

Eteläesplanadi 4
00101 Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event

CraftCorner

ma–pe 10:00–18:00
la 10:00–17:00
su Suljettu