Riku Toivonen – Protoja OHO Galleryssa 4.8.2015 asti


Muotoilun tavoitteena on synnyttää uusia, hauskoja, toimivia ja pitkäikäisiä tuotteita ottaen huomioon tämän päivän haasteet. Pyrkimyksenä on ratkaista arjen ongelmia ripauksella huumoria ja sen kautta tehdä elämästä toimivampaa ja helpompaa, sanoo Riku.
NYT NÄHTÄVÄNÄ RIKU TOIVOSEN PROTOJA VUODELTA 2015.
OKSA. Työni inspiraationa on ollut sydäntä lähellä oleva luonto, oksat ja puut, jotka olen modernilla ja hauskalla tavalla halunnut tuoda uuteen ympäristöön.
Oksa – naulakko on eri kokoisista, muotoisista ja eri suuntiin osoittavista oksista rakentuva kokonaisuus.
KOLO. Kolo on keraaminen ruokapöydän ja keittiötason yläpuolelle asetettava riippuvalaisin. Vaihtoehtoisesti valaisin luo tunnelmaa myös muissa tiloissa. Materiaalin kunnioittaminen ja yksinkertaisten kauniiden muotojen luominen olivat lähtökohtana valaisimen suunnittelussa.
Valaisimessa suurin osa pinta-alasta on jätetty lasittamatta, jolloin hienoksi hiottu keraaminen pinta luo kauniin kontrastin lasitetulle pinnalle.
Riku on syntynyt 1985 Helsingissä, hän opiskelee neljättä vuotta Lahden Muotoiluinstituutissa kalustemuotoilua. Aikaisemmalta koulutukseltaan hän on ylioppilas ja puuartesaani.
OHO Gallery, Merimiehenkatu 29, Punavuori. Töitä katsotaan ikkunan läpi – voit poiketa milloin vaan!

Sijainti

Merimiehenkatu 29
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event