Paperikukkapaja


Tervetuloa Taiteiden Yön paperikukkapajaan!

Helppojen ohjeiden avulla saat askarreltua näyttäviä paperikukkia – kannustamme myös käyttämään mielikuvitusta ja vapaasti soveltamaan oman version.

Paperikukkapaja on maksuton ja pyörii non-stoppina kaupan aukioloajan torstaina 18.8. kello 10-20. Mikäli askarteluinnosta syntyisi kaupalle ruuhkaa, niin varauduthan ystävällisesti odottamaan vuoroasi tarvittaessa.

Paja sopii myös lapsille, jos saksien käyttö on jo tuttua puuhaa. Nopeiten kukkakoristeet syntyvät kuumaliiman avulla kiinnittäen. Siinä osiossa lapsilla tulee olla mukana oma aikuinen auttamassa tai askarteluun tulee varata hieman enemmän aikaa puikkoliiman kanssa.

Paperikukkapaja hyödyntää ylijäämämateriaaleja: Papershopilla pyrimme välttämään hävikkiä ja keräämme talteen painostudiomme tuotannossa ylijäävää paperia. Valtaosa pajan materiaaleista on suikaleita, joista ei enää riitä kokonaiseen korttiin, mutta syntyy vallan mainiosti ihania kukkakoristeita.

Tilaisuus on osa Taiteiden Yön virallista ohjelmaa, johon voit tutustua osoitteessa helsinkifestival.fi/taiteidenyo/ohjelma. Sivuilta löytyy kätevä kartta, jonka avulla voit suunnitella kokonaisen kierroksen!

Papershop Paperikauppa
Fredrikinkatu 18
00120 Helsinki
www.papershop.fi

Design District Illustration
event