News // The FNRM aloittaa Liikkeessä – Mirkka Metsola jatkaa Liikkeessä


Liikkeen syksy käynnistyy loistavilla mallistouutisilla.

  • Uusi mallisto The FNRM aloittaa Liikkeessä
  • Mirkka Metsola jatkaa Liikkeessä

Nyt aloittava The Finnish National Romance Museum, tai lyhyemmin The FNRM on suunnittelijakollektiivi johon kuuluvat  Amina Saada, Mo ja Julia Montin.

The FNRM tai The Finnish National Romance Museum edustaa museota, joka sijaitsee mielikuvituksessamme. Luomukset ovat aarteita kyseisen museon arkistoista”

Kokoelma on monipuolinen ja jokainen pystyy löytämään sieltä jotakin itselleen sopivaa, alkaen pienistä arkisemmista tuotteista, kuten alusvaatteista, suurempiin uniikkeihin luomuksiin. Osa monimutkaisemmista tuotteista tehdään tilauksesta. Myös vuokraaminen kuvauksiin, tilaisuuksiin ja omaan käyttöön on mahdollista.

Mo, kiinalainen ryhmänjäsen, toimii luotettavana kontaktina Kiinaan, josta The FNRM hankkii kankaansa. Suuret muotiketjut jättävät jälkeensä valtavia määriä kangasylijäämää, mikä olisi muuten kangasjätettä, ellei sitä pelastettaisi uuteen käyttöön. Tämä kangasylijäämä on malliston päämateriaali. Lähes kaikki tuotteemme on tehty Helsingissä.


Liikkeellä on ilo saada Mirkka Metsola pysyvästi mukaan toimintaan! Syyskuun alusta MIRKKA METSOLA -mallisto kuuluu Liikkeen suunnittelijacomboon! Tervetuloa tutustumaan Mirkan syksyyn Liikkeessä!

Sijainti

Fredrikinkatu 24
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event

Liike

ma–pe 11:00–18:00
la 11:00–16:00
su Suljettu