MUJI Community Market – Second Hand & Vaatevuokraus


MUJI Community Marketin tämän viikonlopun teema on Second Hand. Perjantaista lauantaihin järjestettävässä marketissa on mukana neljä eri second hand yritystä sekä vaatevuokrausyritys. 

Paikka: MUJI Kamppi

Aika: pe. – la. 21.- 22.10. klo 10-18.

Pääset katsastamaan neljän second hand -kaupan tarjontaa kerralla kodin tuotteista vaatteisiin, asusteisiin ja vintage-haoreihin. Mukana on myös värikäs vaatevuokraamo, joka tuo marketiin vuokrattavia designer-juhlavaatteita.

Osallistujat ovat:

Malminkartanolainen Fleastyling tarjoaa kuratoituja second hand sisustustuotteita; huonekaluja, valaisimia, peilejä ja tauluja sekä piensisustusta. Paljon 50-60-lukua, mutta myös uudempaa designia ja antiikkia.

“Mekkomaniassa on rakkaudella valittu valikoima naistenvaatteita ja asusteita viime vuosituhannelta. Olemme erikoistuneet suomalaiseen vintageen ja MUJI Community Marketissa nähdään osin ennennäkemätön valikoima suosikkejamme Marimekkoa ja Vuokkoa sekä vanhoja Aarikan koruja. Laajempi valikoima löytyy kivijalastamme Kalliosta.

Bonic Fashion Rental: ”Bonic on kahden naisen perustama värikäs vaatevuokraamo ja lifestyle-brändi, joka toimii kivijalassa Helsingin Punavuoressa sekä verkossa. Valikoima painottuu laadukkaisiin designer-vaatteisiin, joita voi vuokrata kertavuokrauksilla juhliin ja tilaisuuksiin. Marketissa tarjoamme mahdollisuuden tutustua trendaavaan vaatevuokraukseen sekä erilaisiin tyyleihin loppuvuoden juhlia silmällä pitäen.”

Ansa on 17 vuotta Helsingin Kalliossa toiminut pieni vintage-liike. Valikoimaan kuuluu tarkasti kuratoitua, laadukasta vintagea sekä käsityönä valmistettuja koruja ja uudelleen maalattuja vanhoja messinkiesineitä. Ansa on jo vuosikausia erikoistunut myymään japanilaista vintagea, mm. kimonoja ja haoreja. Valikoiman tuotteet poimitaan yksitellen ja harkiten ympäri maailmaa.”

Viivin Vintage myy uniikkeja, huolella valittuja vaatteita sekä asusteita menneiltä vuosikymmeniltä. Community Marketista löydät aarteita Viivin Vintagen kuratoidusta valikoimasta, johon kuuluu vintagevaatteita ja -asusteita naisille ja miehille pääasiassa 1960-1990-luvuilta.

Community Marketin lisäksi löydät Viivin Vintagen Secondhand Market Redistä sekä laajemman valikoiman verkkokaupasta osoitteesta viivinvintage.fi.

Mikä on MUJI Community Market?

MUJI tarjoaa paikallisille yrittäjille ja taiteilijoille mahdollisuuksia myydä tuotteitaan MUJIn myyntitapahtumissa MUJI-myymälässä. Tila on ilmainen ja myyjät pitävät 100 % myynneistään. MUJIn tavoitteena on auttaa ja tukea paikallista yhteisöä ja taloutta MUJI Community Marketin kautta.

Design District Illustration
event