MUJI Community Market – MUJIn syntymäpäivät


MUJI Community Market juhlistaa MUJIn kolmivuotispäivää pe – la 18.-19.11. klo 10-18!

Tällä kertaa Community Marketissa on myös erikoistapahtumia: Kalligrafia esitys sekä Nari Tean pieni teehuone.

Oskar Daitō Hellström järjestää kalligrafia-esityksen, jossa hän maalaa suurella siveltimellä suurelle paperille sanan “Toivo” (希望) lauantaina 19.11. klo 13.

Oskar tekee myös  paikan päällä kalligrafiateoksia tilauksesta. Voit esimerkiksi tilata taulun omasta nimestäsi.  Japanin kalligrafian mestari myy lisäksi käsinmaalattuja japanilaisia kalligrafiatauluja, viuhkoja ja shikishi-lautoja.

Nari Tea on pieni, kestävään ja jäljitettävään erikoisteehen ja omiin, innovatiivisiin juomiin erikoistunut yritys. Tuotelinjoihin kuuluvat mm. pieniltä tiloilta tuleva single origin specialty-tee Japanista ja Taiwanista sekä single origin-teestä tehty artesaani-kombucha sekä käsintehdyt teeastiat.

Helsinkiläinen japanikauppa Common tuo Community Markettiin ”Apotheke fragrance”-tuoksuja, puisen diffuuserin, ”Metsä-kuusi”-huonetuoksun ja  pöytäkalenterin sekä lisäaineettomia saippuoita.

Kirkkenee valmistaa sisustusesineitä ja asusteita kotimaisesta koivuvanerista valmistettuja tuotteita. MUJIn syntymäpäivien kunniaksi Community marketista ostetut tuotteet -15%.”

PURA NORDICA, kotimaista luonnonkosmetiikkaa ilman eteerisiä öljyjä. Kosmetiikan lisäksi he tarjoavat kursseja, elämyksiä ja kosmetiikan oheistuotteita. Tuotannossa suositaan mahdollisimman läheltä tulevia raaka-aineita, kotimaista työtä sekä kestävää kehitystä.

Keraamikko Maria Lomakin tekee selkeälinjaista ja minimalistista keramiikkaa yritykselleen Kinuski Ceramics. Valikoimasta löytyy niin taidetta kuin arkiseen käyttöön sopivia tuotteita. Marketiin hän tuo mm. maljakoita, kuppeja, kynttilänjalkoja ja kulhoja.

Liity seuraamme ja tue pienyrittäjiä!

MUJI Community Market 18.-19.11. klo 10-18

MUJI tarjoaa paikallisille yrittäjille ja taiteilijoille mahdollisuuksia myydä tuotteitaan MUJI Community Marketissa MUJI-myymälässä. Tila on ilmainen ja toimittajat pitävät 100 % myynneistään. MUJIn tavoitteena on auttaa ja tukea paikallista yhteisöä ja taloutta MUJI Community Marketin kautta.

Design District Illustration
event