MUJI Community Market – Kestävä Kehitys


MUJI Community Market järjestetään taas tulevana viikonloppuna. Teemana on tällä kertaa “Kestävä Kehitys”. 

Osallistuvat yrittäjät tekevät työtään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja käyttävät käsityötä, kierrätettyjä materiaaleja sekä paikallista tuotantoa. Myynnissä on esimerkiksi taideprinttejä, lastenkirjoja, heijastimia, koruja sekä kortteja ja kestokasseja.

Paikka: MUJI Kamppi

Aika: Perjantai – Lauantai 7.- 8.10.  klo 10-18

Kuvittaja Valpuri Kerttulan taideprintit ovat vedostettu arkistolaatuisesti omalla studiolla. Valikoimassa on käsin painettua Limited Edition -kohopainografiikkaa, kierrätyspuuvillaisia kestokasseja, laadukkaita tarroja, lastenkirjoja, onnittelukortteja sekä kierrätyspaperisia vihkoja. 

Mia Minerva on helsinkiläinen kuvittaja ja korusuunnittelija. MUJI Community Marketissa mukana ovat suloiset ja leikkisät Helsingissä valmistetut puukorut, jotka ovat saaneet inspiraationsa väreistä, luonnosta ja kaikesta söpöstä.

Galleria Koru on Kultaseppä Tiina Elovainion perustama korualan yritys. Galleria Korun paja ja myymälä sijaitsevat Helsingissä Kruununhaassa. Koruissa käytetään kierrätettyä kultaa ja hopeaa.

LifeSaver on kotimainen heijastinmerkki. Kaikki heijastimet valmistetaan Itä-Helsingissä, ja ne tehdään pitkälti käsityönä. Heijastimen avulla voit turvata sekä itsesi että läheisesi.

Tervetuloa tekemään ainutlaatuisia löytöjä!

MUJI tarjoaa paikallisille yrittäjille ja taiteilijoille mahdollisuuksia myydä tuotteitaan MUJIn myyntitapahtumissa MUJI-myymälässä. Tila on ilmainen ja toimittajat pitävät 100 % myynneistään. MUJIn tavoitteena on auttaa ja tukea paikallista yhteisöä ja taloutta MUJI Community Marketin kautta.

Design District Illustration
event