MUJI Community Market 27.-28.1.


Vuoden ensimmäisessä Community Marketissa pienyrittäjät myyvät mm. vintage-kimonoista tehtyjä vaatteita, anime-henkisiä asusteita, merilasikoruja ja säästökansioita.

Tapahtuman teema sisältää ajatuksen tietoisesta rahankäytöstä, jonka mukaan kuluttaminen ohjataan järkevästi ja vastuullisesti, tuetaan pientä yrittäjää, käsintekemistä ja kierrätystä.

With Love Emilia tuo marketiin oman Budget Binderinsa eli säästökansion, jonka avulla teet säästämisestä helppoa ja innostavaa! Rahat laitetaan sivuun käteisenä tiettyä asiaa varten sille nimikoituun taskuun, jolloin näet säästöjen kertymisen konkreettisesti.

Helsinkiläisen Lilysi Designin tuotevalikoimaan kuuluu mm. Helsingin Mustikkamaalta kerätystä merilasista valmistettuja merilasikoruja, kierrätyslasipulloista valmistettuja juomalaseja, maljakoita ja purkkeja sekä uniikkeja sekatekniikkateoksia. 

Asiatique tuo marketiin vanhoista kimonoista tehtyjä vaatteita. Kati Hämäläisen tekemien vaatteiden mallit ja leikkaukset ovat saaneet inspiraationsa lähinnä Aasiasta, ja ne on suunniteltu siten, että hukkapaloja jää mahdollisimman vähän, usein ei ollenkaan. 

Momomaumau myy käsintehtyjä asusteita, sisustustuotteita, pehmoleluja ja avaimenperiä sekä tarroja. Tuotteet ovat inspiroituneet peleistä ja animesta sekä kaikenlaisista söpöistä asioista. Kaikki on suunniteltu ja valmistettu käsin Kouvolassa.

Tule MUJI Kamppiin hyvän mielen ostoksille!

MUJI Community Market
MUJI Kamppi
pe – la 27.- 28.1. klo 10 – 18

MUJI tarjoaa paikallisille yrittäjille ja taiteilijoille mahdollisuuksia myydä tuotteitaan MUJIn myyntitapahtumissa MUJI-myymälässä. Tila on ilmainen ja toimittajat pitävät 100 % myynneistään. MUJIn tavoitteena on auttaa ja tukea paikallista yhteisöä ja taloutta MUJI Community Marketin kautta.

Design District Illustration
event