Matri pop up tuo vuoteet Artek Helsinkiin


Artek Helsingissä avautunut Matri pop up esittelee skandinaavisen yksinkertaisia ja konstailemattomia Matri-vuoteita. Vuoteissa yhdistyvät ensiluokkaiset materiaalit ja aimo annos tarkkaa käsityötä.

Kaikki täydelliseen vuoteeseen

Suomalais-saksalainen Matri on perheyritys, jonka yli 30 vuoden kokemus on auttanut luomaan Matri-konseptin: harmonisen yhdistelmän laatua, käytännöllisyyttä ja muotoilua.

Matri-konsepti rakentuu valkoisten vuoteiden ympärille. Vuodemallisto sisältää runkopatjoja, mannermaisia vuoteita, sijauspatjoja ja laverin sekä niitä täydentäviä sängynpäätyjä ja muita vuodesomisteita kuten helmalakanoita, vuodevaatteita, päiväpeittoja, tyynyjä ja peitteitä.

    

Päätä mikä sinusta on kaunista

Yksilöllinen vuodekokonaisuus rakentuu sopivan kokoisesta vuoteesta, patjan jämäkkyysasteesta sekä vuodesomisteista. Valikoimassa on runsaasti vuode- ja sisustustarvikkeita kuten erilaisia päätyjä, helmalakanoita ja sängynjalkoja, joiden ansiosta vuode muuntuu yksilölliseen sisustustyyliisi sopivaksi.

Sängyn voi helposti pukea uudelleen ja uudelleen, ja kaikki materiaalit ovat pestävissä.

Mutkatonta mukavuutta ja luonnollista laatua

Ylivoimainen ergonomia ja mukavuus ovat olennainen osa Matri-konseptia. Jokainen sänky, vuoteenpääty ja helmalakana tehdään yhtä suurella pieteetillä asiakkaan toiveiden mukaan.

Vuoteet valmistetaan omassa tehtaassa eurooppalaisista, sertifioiduista materiaaleista. Tuotteissa panostetaan laatuun ja puhtaisiin materiaaleihin, jotka takaavat terveellisen nukkumisympäristön. Jousitukselle ja rungolle annetaan 10 vuoden kestävyystakuu

Tervetuloa tutustumaan!

Matri pop up on myymälässämme 22. lokakuuta asti. Tervetuloa tutustumaan Matri-maailmaan!

Vuoteen ostajalle tarjoamme ilmaisen patjansuojan (arvo alk. 90 €). Tarjous on voimassa 22.10.2016 asti.

Sijainti

Keskuskatu 1b
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event