Lovia julkaisee yhdessä Mimmit sijoittaa -kaksikon kanssa rajoitetun erän Colour Drop -laukkuja


Jokainen hankinta on sijoitus tulevaisuuteen, ja nyt jos koskaan sillä on suuri merkitys. Mimmit sijoittaa -kaksikko on inspiroinut jo tuhansia sijoittamaan kestävästi tulevaisuuteensa. Nyt he haluavat yhdessä Lovian kanssa kannustaa sijoittamaan kulutusvalintoihin, jotka vähentävät luonnon kuormitusta ja tukevat ihmisten hyvinvointia.

 

Lovia julkaisee yhdessä Mimmit sijoittaa -kaksikon, Pia-Maria Nickströmin ja Hanna Tikanderin, kanssa 19.5. rajoitetun erän Colour Drop -laukkuja. Lovian laukku on sijoitus tulevaisuuteen, jossa luodaan uudenlaista materiaalien kiertokulkua ja säilytetään arvokkaita artesaanitaitoja. Kestävistä ylijäämämateriaaleista tehtyjen laukkujen monikäyttöisyys ja laatu varmistavat, että laukku kulkee rinnalla vielä vuosienkin päästä. Laukkujen tuotoista lahjoitetaan 10% Naisten Linjan toiminnan tukemiseksi. 

 

Käpy-laukut tulevat olemaan tilattavissa ainoastaan kahden viikon ajan 19.5.-2.6. ja niitä on saatavilla rajoitettu määrä. Tilausajan jälkeen laukut tehdään Italiassa ennakkotilausten mukaan.

 

Sijainti

Fredrikinkatu 18
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event

Lovia Collection Showroom

ma–ke Suljettu
to–pe 12:00–19:00
la 11:00–16:00
su Suljettu