Loruja satupuun alla: Taiteiden yö Päivälehden museossa


Lastenrunous soljuu Päivälehden museossa Taiteiden yönä: Tiitiäisen aika -näyttelyssä voi viettää aikaa suuren satupuun alla. Myös kissa Krumeluu kaipaa oman unelmapuunsa oksille herkkuja ja yllätyksiä. Illan aikana voi askarrella, eläytyä muskarin rytmeihin ja tutustua monipuolisiin näyttelyihimme, jotka ovat avoinna kello 20 asti. Tapahtuma Facebookissa.

 

Ohjelma:

Kissa Krumeluun unelmapuu
klo 16–19

Millaisia ihmeitä kasvaa kissan unelmapuun oksilla? Kissa Krumeluu -runo löytyy Kirsi Kunnaksen Tiitiäisen satupuusta. Runon kissa unelmoi herkullisista hiiristä, mutta työpajassa keksimme Krumeluulle uusia unelmia. Työpajassa askarrellaan erilaisia herkkuja ja vaikkapa kissanleluja puun oksille.

 

Jansmakko ja kissantassu -kuvitusnäyttely
koko illan ajan

Miltä näyttää, kun muurahainen lentää kuuhun? Helsinki-päivän piirustustyöpajassa tehdyt kuvitukset Kirsi Kunnaksen lastenrunoihin ovat nyt esillä Tiitiäisen aika -näyttelyssä. Museovieraiden hauskoja piirroksia voi ihailla sunnuntaihin 21.8. asti.

 

Tiitiäisen muskari
klo 16 ja 17

Tervetuloa Tiitiäisen muskariin laulamaan, loruttelemaan, leikkimään ja liikkumaan Kirsi Kunnaksen lastenlorujen innoittamana. Musiikkileikkituokio on suunnattu 0–7-vuotiaille, mutta kaikenikäiset ovat lämpimästi tervetulleita mukaan! Muskariopettajana Tuuli Paasolainen. Kesto: noin 30 minuuttia.

 

Stadissa tehty -näyttelyn palkintojenjako
klo 17

Museon Painokellarissa on esillä Stadin AO:n media-alan ja kuvallisen ilmaisun opiskelijoiden töitä: raati palkitsee niistä parhaan. Lue lisää näyttelystä.

Sijainti

Päivälehden museo
Ludviginkatu
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event

Media Museum and Archives Merkki

ma–su 11:00–17:00