BE & LIV lanseeraa uuden muotoilukilpailun kotimaisen designtuotannon edistämiseksi


Kansainvälisesti palkittu, innovatiivisia kodin sisustustuotteita suunnitteleva suomalainen designbrändi be&liv käynnistää avoimen muotoilukilpailun.

be&liv-muotoilukilpailussa tehtävänä on suunnitella muotokieleltään modernin tyylikäs, käytännöllinen ja koottava kodin sisustustuote. Kilpailun tavoitteena on tuoda esille uusia suunnittelijalahjakkuuksia sekä edistää kotimaisten materiaalien käyttöä ja designtuotteiden valmistusta Suomessa. Kilpailun tuomaristona toimii sisustusalan asiantuntijoista koostuva raati.

Muotoilukilpailussa etsitään uusia laadukkaita, käytännöllisiä ja muotokieleltään modernin kauniita sisustusesineitä be&liv-tuotevalikoimaan. Kuten muutkin be&liv-sisustusesineet, täytyy kilpailutuotteen olla pakattavissa osissa litteään pakkaukseen ja olla helposti kuluttajan koottavissa ilman työkaluja. Suomalaisen designtuotannon edistämiseksi kilpailussa etsitään modernia 3D-tulostustusta hyödyntävää, suomalaisista tai Suomessa valmistetuista raaka-aineista tuotettuja designesineitä. Sisustusesineen tulee olla osittain tai kokonaan valmistettavissa 3D-tulostuksen avulla.

Kilpailun voittajalle tarjoutuu mahdollisuus saada suunnittelemansa tuote valmistukseen ja markkinoille, sekä esille be&liv-osastolle ensi vuoden Habitare-messuille. Kilpailun voittajalle myönnetään 3000, toiseksi tulleelle 2000 ja kolmanneksi tulleelle 1000 euron rahapalkkio. Osaksi be&liv-tuotevalikoimaa pääsevistä tuotteista maksetaan asiaankuuluvat provisiot.

• Kilpailu on avoin kaikille suomalaisille ja Suomessa asuville.

• Kilpailuehdotukset tulee lähettää viimeistään 31.01.2017 mennessä.

• Raati valitsee enintään 10 finalistia, jotka julkistetaan keväällä 2017.

• Kilpailun voittaja, 2. ja 3. sija julkistetaan Habitare 2017 -messuilla.

be&liv-muotoilukilpailun tarkat osallistumisohjeet ja säännöt: www.beandliv.com

be&liv – kansainvälisesti palkittua modernia designia kotiin ja lahjaksi

Be&Liv-sisustusesineille tunnusomaista ovat tarkkaan harkitut yksityiskohdat, uusimmat tuotantomenetelmät ja ajankohtainen design. Tuotteet ovat keränneet huomiota ja arvostusta myös kansainvälisesti: be&liv voitti keväällä Lontoossa järjestettyjen Pulse-designmessujen ”Best New Product – Living” -palkinnon.

Tyylikkäisiin ja kompakteihin laatikoihin pakatut sisustustuotteet sopivat hyvin lahjaksi ja ne on helppo koota ilman työkaluja. Litteät pakkaukset ovat myös ekologinen valinta, sillä ne vievät vähän tilaa kuljetuksessa ja varastoinnissa. be&liv-tuotteita myydään arvostetuissa sisustus- ja lifestylemyymälöissä niin Suomessa kuin ulkomaillakin sekä merkin omassa nettikaupassa.

Sijainti

Annankatu 31-33
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event