Lasillinen kritiikkiä Taiteiden Yönä


Lasi on kiehtova ja kaunis materiaali. Millaisia teoksia sinä toivoisit näkeväsi? Entä millaisia tuotteita haluaisit käyttää? Lasillinen kritiikkiä on palkittujen nuorten lasitaiteilijoiden ja -muotoilijoiden pop-up-näyttely, johon vieraat kutsutaan antamaan kritiikkiä!

Lasillinen kritiikkiä -näyttelyssä on esillä teoksia neljältä eri lasitaiteilijalta ja -muotoilijalta. He ovat myös paikan päällä ottamassa palautetta vastaan ja kertomassa työstään. Osallistuvat tekijät ovat lasitaitelija Marja Hepo-aho, lasitaiteilija Sini Majuri ja TuominenPatel design studion muotoilija-taiteilijat Terhi Tuominen ja Jitan V. Patel.

Tule Taiteiden Yössä käymään gallerialla nauttimassa tarjoilusta sekä tutustumaan erilaisin tekniikoin toteutettuihin lasiteoksiin – ja ennen kaikkea antamaan meille niin ruusuja kuin risuja!

Galleria Mafka&Alakoski on suomalaiseen nykylasiin keskittyvä galleriamyymälä, joka haluaa tuoda esiin laadukasta pientuotantoa. Haluamme kutsua sinut mukaan tutustumaan suomalaiseen uuteen taide- ja käyttölasiin ja kertomaan meille, mitä sinä toivot meiltä ja suomalaisilta lasintekijöiltä jatkossa.

Lasillinen kritiikkiä -näyttelyvieraiden kesken arvotaan lasinpuhalluslahjakortti (arvo 75€) Riihimäellä toimimaan Lasistudio Mafka&Alakoskeen.

Galleria Mafka&Alakoski
Iso Roobertinkatu 19,
00120 Helsinki

www.mafka-alakoski.fi

 

Sijainti

Iso Roobertinkatu 19
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event