Lankaherkkujen pop up


Kuusi ihanien lankaherkkujen kotimaista myyjää tuovat herkkukorit Helsingin CraftCornerin Taito Galleriaan!
Mukana Handu, Kaarama lankastudio, Lanitium ex Machina, Nurja, Lankaputiikki Silmukka ja Vuonue sekä lauantaina näiden lisäksi vielä Rouva Silmusolmu.
Näistä herkkuaarteista kannattaa tulla täyttämään tulevan syyskauden lankavarastot.
Taito Galleria, CraftCorner
Eteläesplanadi 4, Helsinki
Pop up avoinna pe 12–18, la 10–17.
Handu
Käsityökorisi kauneimmat langat!
https://www.facebook.com/handuyarn
Kaarama lankastudio
Kaarama lankastudio on yhden naisen värjäämö ja käsinvärjättyjen lankojen kauppa, jonka päämaja sijaitsee Tampereella. Kaaramalta löytyy monipuolinen valikoima lankaherkkuja, joiden joukkoon mahtuu monipuolisesti niin merinoa kuin suomenlammastakin. Noin puolet Kaaraman lankavalikoimista on valmistettu kotimaisesta villasta.
https://www.facebook.com/kaaramalankastudio
Lanitium ex Machina
Lanitium ex Machina on yhden naisen värjäysfirma Helsingistä. Teen käsinvärjätyt lankani lämmöllä ja ajatuksella, neulottavaksi lämmöllä ja ajatuksella. Värikartasta löytyy jokaisen lempivärejä, olit sitten hillittyjen harmaiden, murrettujen sävyjen tai kirkkaiden värien ystävä. Lankavalikoiman painotus on monikäyttöisissä sukkalangoissa sekä kotimaisissa langoissa. Lankaherkkujen pop upiin tulee mukaan valtava määrä uusia värejä sekä minivyyhtisettejä.
https://www.facebook.com/lanitiumexmachina
Lankaputiikki Silmukka
Lankaputiikki Silmukka on pieni suloinen lankakauppa verkossa. Omissa padoissa Tampereella värjätään Silmukkalankoja, joiden värit saavat inspiraatiota ympäristöstä ja luonnosta. Sävyt ovat maanläheisiä, mutta mukaan mahtuu myös hempeitä ja värikkään iloisia lankoja. Kotikeittiössä toimivassa värjäämössä syntyy käsinvärjättyjä lankaherkkuja pienissä erissä, ja jokainen vyyhti onkin uniikki ja omanlaisensa. Silmukkalangoista löytyy kaksi laadukasta merinovillaista lankapohjaa, Silmukka Merinosukka ja Silmukka Merinosinkku.
https://www.facebook.com/Silmukka
Nurja
Tuomme mukanamme Tampereella käsinvärjätyt, värikkäät nurja-langat sekä muita valikoimamme upeita, laadukkaita erikoisuuksia, joita muualta Suomesta et löydä. Toiveita ja ennakkotilauksia otetaan mieluusti vastaan!
https://www.facebook.com/nurja.fi
Vuonue
Vuonue on suomalaisen villan putiikki Paimiosta, jonka valikoimista löytyy laaja valikoima eri paksuisia ja eri käyttötarkoituksiin sopivia lankoja.
https://www.facebook.com/Vuonue

Sijainti

Eteläesplanadi 4
00130 Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event

CraftCorner

ma–pe 10:00–18:00
la 10:00–17:00
su Suljettu