Kulissikierros: Designmuseon henkilökunnan tilat


Lauantaina 14.5.2022 klo 12 ja 13
Designmuseon Talvipuutarhassa
Maksuton / Ennakkoilmoittautuminen

Designmuseo järjestää kaksi kulissikierrosta museon henkilökunnan tiloihin osana Open House Helsinki 2022 -festivaalia lauantaina 14.5. klo 12 ja klo 13. Kierroksilla tutustumme juuri valmistuneeseen museon henkilökunnan tilojen tilauudistukseen sisustusarkkitehti Hanni Koroman ja intendentti Susanna Thielin johdolla. Minkälaisista tarpeista ja toiveista tilauudistus sai alkunsa? Millaisilla uusilla ratkaisuilla on pystytty kehittämään parempaa ja toimivampaa työympäristöä? Mikä on taiteen ja kokoelmanostojen rooli tilassa? Tervetuloa kuulemaan lisää!

Kulissikierrokselle on vapaa pääsy, ja se järjestetään suomeksi. Osallistuminen vaatii ennakkoilmoittautumisen. Kierros alkaa Designmuseon ensimmäisen kerroksen ala-aulasta.

Esteettömyys: Kulissikierros järjestetään Designmuseon tiloissa, ja se kestää noin 45 minuuttia. Designmuseon sisäänkäynti pyörätuoleille ja lastenvaunuille löytyy Ullanlinnankadun puolelta. Designmuseossa on esteetön hissi. Liikuntaesteetön wc sijaitsee K–kerroksessa.

Koronaturvallisuus: Älä osallistu kulissikierrokselle, jos olet flunssaoireinen tai kipeänä. Kulissikierros järjestetään kahdentoista (12) hengen ryhmässä. Kierroksella edellytetään maskin tai visiirin käyttöä kaikilta yli 12-vuotiailta osallistujilta.

Kuva: Katja Hagelstam

Sijainti

Design Museum
Korkeavuorenkatu
Helsinki
Finland
Design District Illustration
event