Kihwa-Endale, Jenni Niskala // NUORET 2023 tm•gallery // 10.5.2023 — 4.6.2023


Nuoret 2023 esittelee uuden sukupolven taiteilijoita Helsingissä 22.4.-4.6.2023 välisenä aikana porrastetusti seitsemässä eri tilassa: Helsingin Taidehallissa, Galleria G:ssa, Valokuvagalleria Hippolytessa, MUU Helsinki nykytaidekeskuksessa, Galleria Sculptorissa, tm•galleriassa ja Helsingin taidemuseo HAMissa.

tm•galleriassa on esillä Kihwa-Endalen ja Jenni Niskalan teoskokonaisuudet.
Nuoret -näyttelyn aikataulut, tapahtumat sekä taiteilijaesittelyt ovat nähtävillä osoitteessa: nuoret2023.fi

• Kihwa-Endale (s. 1992) on runoilija ja taidemaalari. Peilejä kankaana käyttävä heijastava pinta on työkalu, jolla hän voi leikkiä ajalla, katseella ja sillalla todellisuuden välillä.

• Jenni Niskala (s. 1990) on Taideyliopiston Kuvataideakatemiasta 2022 valmistunut kuvataiteen maisteri ja taidegraafikko. Hänen taiteellinen toimintansa pohjautuu taidegrafiikan painotekniikoiden, useimmiten mokulitografian, puupiirroksen ja telaustekniikkojen kanssa työskentelyyn ja niiden soveltamiseen. Niskalan teoksia on ollut esillä yksityis- ja ryhmänäyttelyissä vuodesta 2013 alkaen. Hänen teoksiaan on mm. HUS:in, Valtion ja Jyväskylän taidemuseon kokoelmissa. Niskalan työskentelyä ja näyttelyn tekemistä ovat tukeneet Kordelinin säätiö ja Suomen taideyhdistys.

Sijainti

Erottajankatu 9
00130 Helsinki
Finland
Design District Illustration
event