Ikkunanäyttely 1.-30.4.2017 Haraldin kenkä, Taito Shop, CraftCorner


THYRA GORM on uusi kenkämerkki, jonka mallit valmistetaan käsityönä vain tilauksesta Helsingin verstaalla suoraan asiakkaalle.

Verkkokaupassa sinulla on mahdollisuus valita mieleiseesi kenkämalliin oma väriyhdistelmäsi kuudesta eri päällisen väristä tai tilata yksiväriset kengät, jos niin haluat.

THYRA GORM -kenkien päällisen nahat ovat luonnollisen kauniita ja kestäviä kasviparkittuja rasvanahkoja. Vuorinahka on miellyttävän pehmeää ja kestävää neutraalin väristä kasviparkittua nahkaa. Se on vapaa harmillisilta (esim. kromi) aineilta, jolloin voit pitää kenkiä turvallisesti vaikkapa paljaissa jaloissa. Päällinen ja vuori on ommeltu toisiinsa kiinni näyttävällä langalla.

THYRA GORM -kenkä on suunniteltu kestämään. Kenkien nahkainen antura on ommeltu kiinni kengän etupäälliseen vahalangalla ja kenkien täysnahkaiset korot takaavat sen, että rakenne on kestävä. Kenkien kulutuspinnat ovat kumia ja vaihdettavissa uusiin tarvittaessa. Verkkokaupassa voit myös valita pohjareunan ja koron viimeistelyvärin. Kenkien tikkaukset ommellaan aina käyttäen mustaa, erivahvuista lankaa.

THYRA GORM -kenkien muoto eli lesti on pitkän suunnittelun tulos, jonka tavoitteena on erinomainen istuvuus ja miellyttävä mukavuus jaloillesi.

Taito Shop Helskyssä on myynnissä eri väriyhdistelmillä valmistetut malliparit, joita kokeilemalla löydät oman kokosi ja saat fiiliksen siitä, miltä ne tuntuvat jaloissa. Kokohaarukka on 35-42. Avokas maksaa 345,-/pari ja matala nilkkuri 395 ,-/pari. Voit ostaa itsellesi valmiin malliparin tai tehdä oman tilauksesi verkkokaupassa.

Astu Haraldin Kenkään — unelmiesi kenkävalmistamoon!

Lue lisää!

Sijainti

CraftCorner Helsinki
Eteläesplanadi
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event

CraftCorner

ma–pe 10:00–18:00
la 10:00–17:00
su Suljettu