Ihana Helsinki gallerialla


Ihana Helsinki on keskustan yhteinen kesäkauden avajainen, joka kutsuu tutustumaan keskustan monipuoliseen tarjontaan ja kukittaa Helsingin keskustaa isoilla kukkateoksilla.

Osana Ihana Helsingin ohjelmaa galleriallamme 18.-19.5. on esillä lasitaiteilijoiden Marja Hepo-ahon ja Kari Alakosken lasitaidetta ja lauantaina 20.5. meidät löytää Dianapuistosta Design District -myyjäisistä. Myyjäiset ovat avoinna 11-17 ja valikoimasta löytyy paljon designtuotteita, ravintolapäivän herkkuja sekä lapsille piirustuspiste ja ilmapalloja.

Ihana Helsingin kunniaksi: Mafkan Vihma-sarjan pieni lasimortteli tarjoushintaan 110 € (normaalisti 130 €). Tarjous on voimassa 18.-19.5. Helsingin gallerialla sekä 20.5. Design District -myyjäisissä.

Jos et pääse tuolloin paikalle, niin ei hätää: Pieni Vihma-mortteli 18.-21.5. on saatavilla myös nettikaupastamme tarjoushintaan 120 € sisältäen postikulut (normaalihinta 140 € sis. postikulut). Nettikauppamme löydät osoitteesta www.mafka-alakoski.fi/shop.

Jos suunnittelet saapuvasi lauantain myyjäisiin autolla, niin tutustu ennakkoon EuroParkin pysäköintietuun: EuroPark on tarjoaa ilmaisen pysäköinnin perjantaista 19.5 kello 15 alkaen 20.5. kello 19 saakka EuroParkin pysäköintihalleissa: P-CityForum, P-Kamppi, P-Eliel tai P-Kluuvi. Huom! Pysäköintiedun saa vain QR-koodilla, jonka saat osoitteesta www.europark.fi/ihana-helsinki.

Kokonaisuudessaan Ihana Helsinki -kaupunkifestivaalia vietetään 18.-21.5.2017. Kaikki osallistujat ja ohjelmatiedot löytyvät osoitteesta www.ihanahelsinki.fi.

Ihana Helsinki tapahtuman järjestää Helsinki City Markkinointi ry ja sen tuottamisesta vastaa suunnittelutoimisto Pluto Finland.

Facebook-tapahtumasivut löydät täältä: Design District Market ja Ihana Helsinki.

Sijainti

Iso Roobertinkatu 19
Helsinki
Suomi
Design District Illustration
event